Abone Ol

Oyun için mankeni terk ettiği iddia edilmişti! Meğer...

Call of Duty oyunuyla para kazanan Douglas Martin, dünyanın en beğenilen sunucularından biri olarak anılan sevgilisi Yanet Garcia'dan ayrıldı. Martin'in Yanet Garcia'dan oyunlara daha fazla zaman ayırmak için ayrıldığı iddia edilmişti.

Oyun için mankeni terk ettiği iddia edilmişti! Meğer...

Martin geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir videoyla olayların sanıldığı gibi olmadığını söyleyerek ayrılığın arkasındaki çarpıcı gerçeği açıkladı.

Profesyonel E-spor oyuncusu olan Douglas Martin, katıldığı turnuvaların dışında Youtube’da paylaştığı videolardan da ciddi bir gelir elde ediyor.

FaZe Censor adlı kanalı yöneten Martin, Temmuz ayında bambaşka bir olayla adını duyurdu. Martin’in, Meksikalı kız arkadaşı Yanet Garcia’dan oyunlara daha fazla zaman ayırmak için ayrıldığı iddiası sosyal medyanın gündemine düştü.

O günden bu yana kendisine sürekli alaycı mesajlar gönderildiğini söyleyen Martin, ayrılığın nedenini açıkladı. Modellik yapan ve televizyonda hava durumu sunucusu olan kız arkadaşıyla New York’a taşındıktan sonra ilişkilerinde sorunlar yaşamaya başladıklarını belirten Martin, Garcia’nın Youtube’daki videolardan kazandığı ücretlerden pay istediğini savundu.

Oyun için mankeni terk ettiği iddia edilmişti! Meğer... - Resim: 1

Garcia’ya araba dahil birçok hediye aldığını ama genç kadının bunlarla yetinmediğini öne süren Martin, bu iddialarını Youtube’da paylaştığı videoda anlattı.

Ayrılık haberleriyle ünü hızla yayılan Garcia’nın bu iddialara ne cevap vereceği de sosyal medyada merak konusu oldu.

Oyun için mankeni terk ettiği iddia edilmişti! Meğer... - Resim: 2