Abone Ol

Otobüste vurulan küçük Yusuf'a Tatlıses sahip çıktı!

FOTO GALERİ- VİDEO- Sanatçı, silahlı kavgada başından yaralanan 9 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel için özel ambulans uçak gönderdi.

Otobüste vurulan küçük Yusuf'a Tatlıses sahip çıktı!

ŞANLIURFA'da, 'Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği' üyeleri arasında çıkan silahlı kavgada halk otobüsü içerisinde saçmaların hedefi olarak yaralanan 9 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel'e hemşerisi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'den sürpriz destek geldi. Kafasından aldığı yara nedeniyle yoğun bakım servisinde ölüm-kalım mücadelesini veren Yusuf Kerem Demirel, Tatlıses'in talimatıyla özel ambulans uçakla tedavi için İstanbul'la götürülecek.

Şanlıurfa'da, 5 gün önce Ulubatlı Mahallesi'nde 'Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği' Başkanı Ahmet A., ile üyeleri arasında destekleme primi yüzünden çıkan tartışmada 20 kişilik iki grup pompalı tüfeklerle sokak ortasında birbirlerine ateş açmıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü silahlı kavgada belediyeye ait halk otobüsü ise çatışmanın ortasında kalmıştı. İçinde kadın ve çocukların bulunduğu otobüste pompalı tüfeklerden açılan ateş sonucu Kuran Kursu'ndan dönen 9 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel, yolculardan Ali M., İbrahim Halil A., Zeliha D.'nin, yaralanması üzerine otobüste dehşet dolu dakikalar yaşanmıştı. Başından ve kolundan saçmalarla yaralanan Yusuf Kerem Demirel, halk otobüsü şoförü Hüseyin Karagöz tarafından hastaneye götürülmüştü.

TATLISES OLAYI TELEVİZYONDA İZLEDİ

Türkiye'yi sarsan olayı televizyon ekranlarından izleyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yoğun bakım ünitesinde ölüm-kalım mücadelesini veren hemşerisi küçük Yusuf Kerem Demirel'in babası İbrahim Halil Demirel'i cep telefonuyla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Küçük Yusuf'un sağlık durumu hakkında babasından ve doktorlarından bilgi alan Tatlıses, yaşadığı olayla benzer kaderi yaşayan Yusuf'un tedavsini üstlenerek, İstanbul'da gelitirlemisi için özel doktorlarına talimat verdiği öğrenildi.

Akşam saat 21.30 sıralarında Yusuf Kerem Demirel, özel ambulans uçakla İstanbul'a götürülecek. Yusuf için seferber olan bir başka isim ise Drej Ali lakaplı Ali Yasak oldu. Yasak'ta Yusuf'un babasını arayarak, ellerinden gelen bütün imkanları sunmaya hazır olduklarını ilettiği bildirildi. Tatlıses ve Ali Yasak'tan destek aldıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Elektronik Mühendisi İbrahim Halil Demirel, herkesin duasını ihtiyacı olduğunu söyledi.

VALİ GÜVENÇ ZİYARET ETTİ

İbrahim Tatlıses'in yaşadığı suikast olayına benzer şekilde kulağının arkasında yaralanan ve birden başı öne eğilerek düşen küçük Yusuf Kerem Demirel'i Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ziyaret etti. Doktorlardan bilgi alarak Demirel ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Güvenç, "Çocuğumuzun durumu ciddi. Hayati tehlikesi halen devam ediyor. Bizlerde sürekli gelişmeleri takip ediyoruz. Bu olayda maalesef saçmalar beyinde dağıldığı için tedavisi çok zor oluyor. Vücudun en hassas bölgesi olan beyinde tansiyon 50'ye kadar çıkıyor. Doktorlar sürekli hastamızı ilaçlarla ayakta tutmaya çalışıyor. Yusuf'u akşam özel ambulans uçakla İstanbul'a göndereceğiz. Şu an onun hazırlığı devam ediyor. Buradan ailesine geçmiş olsun diliyorum. Umarım pırıl pırıl, bir günahı suçu olmayan bu evladımız eski sağlığına kavuşur" dedi.
DHA

ANNESİNİN KUCAĞINDAKİ ÇOCUK BÖYLE VURULDU!

8 yaşındaki çocuk başından vuruldu!.. FOTO GALERİ

İŞTE OTOBÜSTEKİ ÇOCUĞUN VURULMA ANI! VİDEO