Abone Ol

Otobüs muavini kadın yolcu uyurken mastürbasyon yaptı ve...

Odatv'nin haberine göre, üniversite öğrencisi C.D., İstanbul’da bulunan arkadaşının yanına gelmek üzere otobüse bindi. İddiaya göre C.D. uyurken, yanında mastürbasyon yapan otobüs muavininin spermleri yüzüne geldi.

Otobüs muavini kadın yolcu uyurken mastürbasyon yaptı ve...

İstanbul arası taşımacılık yapan bir yolcu otobüsünde akıllara durgunluk veren bir olayın yaşandığı iddia ediliyor.

Odatv'nin haberine göre, üniversite öğrencisi C.D., İstanbul’da bulunan arkadaşının yanına gelmek üzere otobüse bindi. İddiaya göre C.D. uyurken, yanında mastürbasyon yapan otobüs muavininin spermleri yüzüne geldi. C.D. olayı jandarmaya bildirdi. Soyadı öğrenilemeyen G. isimli muavin gözaltına alındı.

Olay 24 Mayıs günü yaşandı. Büyük bir otobüs firmasına ati ait otobüs Muğla’danİstanbul’a gelmek üzere hareket etti. Üniversite öğrencisi C.D. de,  İstanbul’da bulunan arkadaşı Kerem G.’nin yanına gelmek üzere yola çıktı.

OTOBÜSTEKİ KADIN AVUKAT YARDIM ETTİ

C.D.’nin arkadaşı Kerem G., saat 05:40 gibi yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin şunları söyledi:

“Kız arkadaşım o sırada uyuyor. Yanındaki koltuk boş. Ancak önde ve arkada oturan başka kişiler var. Otobüsün yarısı dolu. Kız arkadaşım uyuduğu esnada, yakınında oluşan bir sese uyanıyor. Kalktığı an, otobüs muavinini o halde görüyor.

Kız arkadaşım o arada çığlık atıyor. Muavinin sıvısı, arkadaşımın yüzüne ve oturduğu koltuğa geliyor. Kız arkadaşımın bağırması ile ortalık karışıyor. O sırada, yine otobüste bulunan bir kadın avukat arkadaşıma yardım ediyor. Olay jandarmaya bildiriliyor.

Otobüsün bulunduğu feribot iskeleye yanaştığı esnada jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine geliyor. Arkadaşım, delil olması için yüzündeki sıvıyı dahi uzun bir süre silmemiş. Daha sonra ekipler, hem koltukta hem arkadaşımın üzerinden inceleme yapıyor. Olay ile ilgili şikayetçi olduk. Muavin de gözaltına alındı”dedi.

METRO TURİZM'DEN AÇIKLAMA

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıldırım, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “İnşallah böyle bir şey olmamıştır. Olay yargıya taşındı. Gerekli kriminal incelemeler yapılacak. Yapmamıştır demiyorum. Eğer böyle bir olay yaşanmışsa yargıda gereken cezayı verir biz de cezasını veririz. Milyonlarca insanı taşıyoruz. Şirket olarak olayı büyük bir ciddiyetle ele almış durumdayız. Otobüs şoförü arkadaşımınız da aktardıklarına göre ise, böyle bir olayın olmuş olması söz konusu değil” dedi.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise olayı doğrularken, muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

Çiğdem Öztürk siteye şu açıklamayı yaptı:

“Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz."

Şirket kaynakları, bir ay kadar otobüste muavin olarak çalışmaya başlayan G.'nin Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığını söyledi. (Hürriyet-Odatv)