Abone Ol

ÖSYM Başkanlığı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet ettiler!

DGS sonuçları için heyecanla bekleyen öğrenciler öfkeli. ÖSYM DGS sonuçlarını açıklamadı diye ÖSYM Başkanlığı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet edenler bile var.

ÖSYM Başkanlığı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet ettiler!

DGS 2016 sonuçları bugün açıklanıyor mu? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM DGS 2016 sonuçları açıklanma tarihini verdi mi?  DGS 2016 sonuçlarını bekleyen öğrencilerin ana gündem maddesi.

21 Ağustos'ta yapılan ve şimdiye kadar çoktan açıklanması beklenen DGS sonuçları üniversiteler eğitim yılına başlamasına karşın açıklanmadı. ÖSYM ise yaptığı en son DGS sonuçları açıklamasında 2016 DGS sonuçlarının Kurban Bayramı tatili sonrası açıklanacağını duyurmuştu. Yani DGS sonuçları bu hafta bitmeden açıklanacak.

ÖSYM ÖĞRENCİLERİ ENGELLEDİ

Öte yandan, ÖSYM Başkanlığı Twitter'daki resmi hesabı üzerinden kurumu eleştiren birçok öğrenciyi engelledi. DGS sonuçlarını bekleyen ancak ÖSYM'den gerekli cevapları alamayan öğrenciler ÖSYM Başkanlığı'nın engelleme kararını da sert dille eleştirmeye başladılar.

ERDOĞAN'A ŞİKAYET ETTİLER

ÖSYM Başkanlığı'nın DGS sonuçlarını açıklamamasına ve öğrencileri Twitter'a engellemesine kızanlar ÖSYM'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet etmeye başladılar. Tweetlerini Erdoğan'ın hesabıyla etiketleyen öğrenciler "@RT_Erdogan ÖSYM hakkıyla çalışmıyor. Bir ay oldu hala dgs sınav sonuçlarını açıklamadı bizleri mağduriyetten kurtarın" diye yazdılar.

TWITTER DGS CAPSLERİYLE VE MESAJLARIYLA YIKILIYOR
ÖSYM'nin DGS sonuçlarını açıklamamasını sosyal medya üzerinden eleştiren öğrenciler yaratıcılıkta sınır tanımıyor. DGS capsleri ve DGS mesajları Twitter'da günlerdir en çok konuşulanlar arasına girdi.

İnternethaber