Abone Ol

Osmanlı'nın da yer aldığı Battlefield 1 oyununun hikayesi yayınlandı

1. Dünya Savaşı'nın konu alındığı Battlefield 1'in tek oyunculu hikayesi yayınlandı. Türkçe altyazılı olarak yayınlanan videoda oyuna dair pek çok detay belli oluyor.

Battlefield 1'in hikayesi yayınlandı

Ünlü oyun yapımcısı ve yayımlayıcısı Electronic Arts, son yılların belki de en çok beğenilen savaş oyununu üretti: Battlefield 1. Daha ilk videosu yayınlandığından bu yana merakla beklenen oyun, bildiğimiz üzere 21 Ekim'de resmen piyasaya çıkıyor.

Günümüzde yayınlanan teknolojik savaşların aksine 1. Dünya Savaşı'nı konu alan oyunda Osmanlı'dan ABD'ye, savaşa katılan birçok devlet yer alıyor.

Battlefield 1, bu zamana kadar 'multiplayer' yani çoklu oyuncu moduyla ön plana çıkmıştı. Electronic Arts oyunun bu kez 'singleplayer' yani tek oyunculu versiyonunun tanıtım videosunu yayınladı. EA Türkiye'nin resmi YouTube kanalında yayınlanan videoda gömülü olarak Türkçe altyazı bulunuyor.

Bu video ile birlikte oyunseverlerin beklentisi biraz daha artacak gibi görünüyor. Fakat oyuna sahip olmak için yaklaşık 3 hafta daha beklemek gerekiyor. (yeni şafak)