Abone Ol

Onur Yüksel pilot mu, ne iş yapıyor?

Onur Yüksel, bu kez sıra dışı evlilik teklifiyle gündeme geldi. Pilot üniforması giyerek helikopterin başına geçen Onur Yüksel’in mesleği merak konusu oldu.

Onur Yüksel pilot mu, ne iş yapıyor?

Onur Yüksel, uzun zamandır planladığı ve Aycan'ın hayallerindeki gibi olmasını istediği evlilik teklifini gerçekleştirdi. Popüler damat adayı, onun gökyüzüne olan ilgisinden ve mesleğinden yola çıkarak pilot kostümü giyerek helikopterin başına geçti. Helikopter pistinde Onur'u pilot kıyafetiyle gören Aycan büyük bir şok yaşadı. Aycan'la birlikte helikoptere binen Onur ise tam gökyüzünde iken o beklenen anı yakaladı. Onur, Aycan'a evlenme teklifi etti. Aycan ise hayallerindeki evlilik teklifinin tam da ortasındaydı...

Gelin adayı, eş adayının sıra dışı teklifi karşısında gözyaşlarını tutamazken; ekran başındakiler Onur Yüksel’in mesleği ve özel hayatını araştırmaya başladı. İşte, daha önce başka bir programda boy göstermiş olan Onur Yüksel’in bilinmeyenleri!

ONUR YÜKSEL KİMDİR?

Onur Yüksel 1984 yılında, Karabük'te doğmuştur. Memur bir ailenin çocuğu olarak Zonguldak Kara Elmas Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra profosyonel basketbol oynamaya başlamıştır. Yaşadığı sakatlık yüzünden üst düzey takımlarda oynarken basketbolu bırakmak zorunda kalmıştır. Eski model olan Onur Yüksel, birçok markanın reklam yüzü olduktan sonra tekstil sektörüyle ilgilenmeye başlamıştır. Daha önce Tv8 ekranlarında yayınlan Fenomen yarışmasına katılan Onur Yüksel, oryantal Didem’in eski sevgilisidir.