Abone Ol

Ömür Gedik'in seksi pozlarının sırrı çözüldü! Ahmet Hakan'la...

İlk kez Medyafaresi'nin duyurduğu Ömür Gedik'in pozları medyada günün olayı oldu. Haberturk gazetesi de, Medyafaresi'nin haberine fikri takip yaptı.

Ömür Gedik'in seksi pozlarının sırrı çözüldü! Ahmet Hakan'la...

Oysa işin aslı, ikilinin aylık bir dergi için birlikte gerçekleştirdiği röportajdı. Ömür Gedik’in, aylık yayınlanan bir kadın dergisine Ahmet Hakan’la yaptığı röportaj için çektirdiği fotoğrafları hayli konuşulacağa benziyor. Fotoğraflarda seksi mini elbisesi ve önünde duran viski kadehiyle görülen Gedik’in Twitter hesabında paylaştığı bu görüntü tam anlamıyla ikinci panpiş etkisi yarattı. Fotoğrafa yorum üstüne yorum yapılırken, bazıları Gedik’i Sienna Miller’a benzetti, bazıları Hilal Cebeci’ye özenmekle suçladı. Hilal Cebeci, Twitter’a yüklediği bol dekolteli fotoğraflarıyla panpiş akımını başlatmıştı.

Ömür Gedik’in Twitter’da paylaştığı fotoğraflar için tıklayın


İŞTE O TWITTLER:
**Profesyonel bakınca konsept bir çalışımanın belirtilerini görüyorum. Gönül gözüyle bakınca ise çok güzel. Kopmamak elde değil.
**Victoria Beckham’a benzemişsiniz. Factory Girl yani...
**Kadın kadın... Bir yanıyla da yetmişlerden. Factory Girl’deki Sienna Miller havası. **Korku filmi gibi.
**Bu kadın Ferhat’ın sevgilisi değil miydi ulan! Benim sevgilim nedeni ne olursa olsun biri için poz verse o iş orda biter.... Ne geniş adamlar yahu :)))

HT MAGAZİN/ MEHMET ÇALIŞKAN

Ömür Gedik’in son klibi için tıklayın

İşte Hilal Cebeci’nin paylaştığı son fotoğraflar tıklayın