Abone Ol

Ömür Gedik'in bacakları sosyal medyayı karıştırdı!

VİDEO / FOTO GALERİ- Benzemez Kimse Sana finaline, Ömür Gedik Ajda performansıyla damgasını vurdu.

Ömür Gedik'in bacakları sosyal medyayı karıştırdı!

Star TV ekranlarında dün akşam final bölümü yayınlanan Benzemez Kimse Sana'da Ömür Gedik'in Ajda Pekkan yorumu büyük ilgi gördü. Gedik'in bacaklarını açıkta bırakan kıyafeti sosyal medyada günün konusuydu...

GÜNDEMİ MEŞGUL EDEN O BACAKLAR... FOTO GALERİ...

İşte sosyal medyada söylenenler...
Bacak farkiyla TT olmak buna deniyor herhalde: 'Ömür Gedik mi Ronaldo mu karar siz değerli kullanıcıların

İŞTE SOSYAL MEDYAYI SARSAN BACAKLAR... FOTO GALERİ

Deniz Kestane ‏@denizkestane
eğer fırıncı olsaydım hiç çekinmeden küreğimi ajda pekkan taklidi yapan ömür gedik'in ağzına vurmak için feda edebilirdim.

cemre ‏@birtanricayimm
Ajda Pekkan olmuş Ömür Gedik'i de gördüm ya, kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

ÖMÜR GEDİK'TEN BİKİNİ ŞOV! FOTO GALERİ

Benzemez Kimse Sana'da dün akşam neler oldu?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve bu yazın en popüler programlarından biri olmayı başaran 'Benzemez Kimse Sana' muhteşem bir finalle veda etti.

Yazın en popüler programı olmayı başaran Benzemez Kimse Sana final yaptı. Yarışmanın finaline Bülent Ersoy taklidi ile Ümit Erdim ve Tarkan taklidi ile Uğur Arslan damga vurdu.

13 haftanın sonunda Benzemez Kimse Sana programının birinciliğini Ümit Erdim kaptı. Son bölümde yaptığı Bülent Ersoy taklidi ile büyük bir başarı sergileyen Erdim, jüriden tam puan alarak 100 bin liralık büyük ödülü aldı. Para ödülü Altı Nokta Körler Derneği'ne gitti.

Final yapan Benzemez Kimse Sana yarışmasının sürpriz ismi FOX'da evlilik programı sunan Uğur Arslan'dı... Derya Ergün'ün muhteşem makyajı ile Tarkan'a görsel anlamda benzeyen Uğur Arslan, asıl meziyetini ise Tarkan dansı ile sergiledi. Muhafazakar kimliği ile bilinen Arslan, "Bu benim işim" diyerek bu yöndeki göndermelere de yanıt verdi.

Programın başarılı isimlerinden biri de şüphesiz Cem Kılıç'tı... Aşık Veysel taklidi ile zirveye çıkan Kılıç, son bölümdeki Yılmaz Morgül taklidi ile de alkış aldı.