Abone Ol

Ömer Sağır'ın Nişantaşı Kliniği açılışına kimler katıldı?

Plastik ve estetik cerrahi uygulamaların yanı sıra Amerika’da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış migren cerrahisini Türkiye’de ilk yapan kişiler arasında yer alan Op. Dr. Ömer Sağır, Nişantaşı’nda klinik açtı.

Ömer Sağır'ın Nişantaşı Kliniği açılışına kimler katıldı?

Nişantaşı’nın gözde merkezlerinden Valikonağı Caddesi’ndeki klinikte 6 Kasım Pazartesi günü düzenlenen açılış davetine, cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Kalça estetiği, yüz germe ve burun estetiği alanında uluslararası deneyime sahip olan Op. Dr. Ömer Sağır, davette konuklara klinikte yapılan plastik ve estetik cerrahi uygulamaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Ömer Sağır'ın Nişantaşı Kliniği açılışına kimler katıldı? - Resim: 1  Ömer Sağır'ın Nişantaşı Kliniği açılışına kimler katıldı? - Resim: 2

Keyifli bir akşam çayı ve sağlıklı ikramlar eşliğinde gerçekleşen davette ünlü hanımlar, özellikle kalça estetiği, yüz germe ve burun estetiği ile migren tedavisi uygulamalarını büyük bir ilgiyle dinlediler.

Op. Dr. Ömer Sağır, plastik ve estetik cerrahi sektöründeki yenilikleri de yakından takip ediyor. Kliniğinde vücut, göğüs ve yüz estetiğiyle ilgili olarak; vaser liposuction, karın germe, bacak ve popo estetiği, jinekomastiVaser, göğüs büyütme, küçültme ve dikleştirme, göğüs onarımı, burun estetiği, yüz ve alın germe, yanak, dudak, boyun ve çene estetiği, kepçe kulak ameliyatı ve göz kapağı estetiği operasyonları yapıyor. Ayrıca saç ekimi ve migren ameliyatları da gerçekleştiriyor.

Kalça estetiğinde uluslararası deneyime sahip

2014 yılında Amerika’nın Miami kentinde Constantio Mendietta’nın özel kliniğinde kalça estetiği üzerine birçok ameliyata katıldı ve bu alanla uluslararası deneyim kazandı. Op. Dr. Ömer Sağır, yine aynı yıl Amerika’da Profesör Doktor Daniel Backer ile birçok yüz germe ve burun estetiği ameliyatında yer aldı. Op. Dr. Ömer Sağır, doğumsal yüz ve kafa şekli anomalileri, el yaralanmaları ve mikrocerrahi ameliyatları ile yarık damak ve dudak ameliyatlarında da uzman bir isim.