Abone Ol

Ömer' in Defne'den gizlediği Sırrı ne?

Kiralık Aşk yeni bölümü ile Star'da bu hafta kaldığı yerden devam edecek.Merakla beklenen Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ömer' in Defne'den gizlediği Sırrı ne?

Star Tv ekranlarının fenomen dizisi Kiralık aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Kiralık Aşk 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta.

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölümü ile bu hafta Cuma akşamı 20:00'da star'da.

Kiralık Aşk yeni bölümde Ömer hastalığı yüzünden Defne ile arasına mesafe koyarken Defne ise durumu anlamaya çalışıyor.

Ömer’in kaza geçirdiği günden beri büyük bir rahatsızlık geçiriyor. Fakat bundan kimseye bahsedemiyor. Rahatsızlığı iyice artan Ömer’i gören Defne ise duruma bir anlam veremiyor. Bu olaylar Defne’yi de derinden sarsarken çaresiz bir şekilde Ömer'den açıklama bekliyor...

Ömer'in büyük bir sırrı var. Kimseye söylemek istemiyor. Ömer kendi içinde lime lime olurken, bu sırrı herkesten nasıl saklayacak? sorusu Kiralık Aşk son bölümde yanıt buldu. Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek var. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşinde.