Abone Ol

Olay yaratan dansçı Sevtuğ Medyafaresi'ne konuştu!

MEDYAFARESİ ÖZEL/ FOTO GALERİ- İmkansız Karaoke'de yarışan Sevtuğ Kasapbaşoğlu yapımcı ekipten olduğu ve bu yüzden FOX Tv'nin programı bitirdiği haberlerini yalanladı

Olay yaratan dansçı Sevtuğ Medyafaresi'ne konuştu!

SEVTUĞ KASAPBAŞOĞLU FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ

BORA BEYDOĞAN / MEDYAFARESİ.COM

Fox, ilk bölümünü yılbaşı gecesinde ekrana getirdiği "İmkansız Karaoke"yi sürpriz bir şekilde yayından kaldırmış ve programda yılanlarla dolu cam havuza girerek çığlık çığlığa şarkı söyleyen Sevtuğ Kasapbaşoğlu’nun yapım şirketinin önceki yapımı Pasaporala’nın dansçılarından biri olduğu ortaya çıkmıştı.

Basında kendisi hakkında çıkan haberlere cevap veren Sevtuğ Kasapoğlu, İmkansız karaokenin yayından kaldırılmasının şahsıyla hiçbir ilgisinin olmadığını söyleyerek kendini savundu.

İşte Sevtuğ Kasapbaşoğlu’nun iddialara cevabı;

"Basında çıkan bazı haberlerde belirtildigi gibi İmkansız karaokenin yayından kaldırılmasının benim şahsımla hiçbir ilgisi yoktur. Yarışmanın yapımcısı olan sinerji yapım şirketinin eski projelerinde çalıştım doğrudur, ancak benim ekibin eski projesinde çalışmış olmam demek bu yada yarın başka bir projelerine katılamamamı gerektirecek bir durum olacak demek değildir. Yarışmanın sözleşmesinde böyle bir ibare yoktur.

Sinerji bünyesinde çalışmış olduğum passaparoladan sonra kendime başka bir yol çizdim solistlik yapmaya başladım, 10 dilden şarkı söylemeye başladım albüm çalışmaları için uğraş verdim, başka kanallarda sunuculuk yaptım, adli tıp enstitüsünde okumaya yüksek lisans yapmaya başladım yani bu yarışmaya kadar yollarımız farklı yönde ilerledi takii bu yarışmaya katılana kadar.

Bu yarışmanın başlayacağını duyduğumda solistlik yaptığım için ve bu yarışmanın yurtdışındaki versiyonlarını izleyip(killer karaoke) ilginç bulduğum için tüm yarışmacılar gibi saatlerce bekleyip elemelere girdim(ordada bilimum denemeler yapıldı) ve ses, cesaret ve tabii yapım ekibinin aradığı özelliklere uyduğum için seçildim. Yani elemelere girdim ve böyle seçildim, tepeden getirilmedim. Benimle birlikte bekleme odasında elemeler için bekleyen arkadaşlarda şahittir. Yarın başka bir beğendiğim projeleri olursa yine katılmak için başvurabilirim buna engel olacak birşey yokki. Ayrıca görüldüğü üzere çok zor bir etabı başardım,yılanlar ve timsahların içine girmek herkesin harcı olmadığını düşünüyorum.

Günlerce uyuyamadım bu performanstan sonra, hala rüyamda yılanları görmekteyim. Ekipten deyip yaptığım şeyi kolaylaştırmaya çalışanlarada insaf demek istiyorum. İmkansız karaoke bittiyse ki ondan da emin değilim, yapımcı ve yayıncı kuruluşlar bilirler bunun gerçek nedenini. Ama bunun nedeni ASLA ben yada benim eskiden yapım şirketinin işlerinde yer almamla alakalı değildir.

Aslında böyle bir iddiaya cevap dahi vermeyecektim gülüp geçtim çünkü zaten yaptığım şeyin zorluk derecesi ortadaydı. beni tanıyanlar bilirler;sadece bir kişi bile böyle asılsız bir iddiaya inanırsa beni üzer. O yüzden açıklama gereği duydum."

SEVTUĞ KASAPBAŞOĞLU

GENÇ KADININ ÇIĞLIKLARI STÜDYOYU İNLETTİ.. VİDEO

YENİ PROGRAM İMKANSIZ KARAOKE.. VİDEO

CANLI YAYINDA ERKEK YARIŞMACIYA AĞDA YAPTILAR.. VİDEO