Abone Ol

Olay dizi Spartacus Türkiye'de! Seks sahneleri kesilecek mi?

MEDYAFARESİ VİDEO Gösterildiği ülkelerde, erotik sahneleri nedeniyle yasaklanan Spartacus, Türkiye'de gösterime giriyor.

Olay dizi Spartacus Türkiye'de! Seks sahneleri kesilecek mi?

Önce Amerika'da, ardından dünyada büyük ilgi gören "Spatarcus: Blood and Sand" adlı dizi, gösterildiği ülkelerde tartışma yarattı.

Gösterildiği ülkelerde, erotik sahneleri nedeniyle yasaklanan Spartacus, Türkiye'de gösterime giriyor.

Toplu seks ayinleri nedeniyle son olarak Amerika'da, Hollanda'da ve İngiltere'de bazı bölümleri makaslanan 'Spartacus', 15 Eylül Çarşamba günü e2'de başlayacak.

DİZİDEN BİR BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

19 Eylül Pazar günü ise CNBC-e'de yayına girecek olan dizinin sansürsüz bölümleri, ABD'de yayınlanmasının hemen ardından Türkiye'de de alt yazılı olarak internet sitelerinde yayınlanmış ve tıklanma rekorları kırmıştı. İyi bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin erotik sahneleriyle ilgili olarak yayıncı kuruluşlarının ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu bile!

Dizide dünyanın ve Türkiye'nin Zeyna olarak tanıdığı Yeni Zelandalı aktris Lucy Lawless da yer alıyor. Dizide gladyatörlerden, senatörlere, köylülerden memurlara sürekli bir seks ayini, seks ritüeli yapılıyor. Bu durum tarihçileri de ayaklandırdı. Bazı kesimler, seksin Roma döneminde önemli bir zaman geçirme aracı olduğunu söylerken, bazıları ise dizinin Roma'yı salt bir orjiye çevirmesinlden rahatsız.