Abone Ol

OKUL'15 etkinliği Boğaziçi Üniversitesi'nde başlıyor

"Bildiğiniz tüm okulları unutun!" sloganıyla yola çıkan ve üniversitenin 4 yılını 4 günde deneyimlemenize olanak veren OKUL, 10-13 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleşecek.

OKUL'15 etkinliği Boğaziçi Üniversitesi'nde başlıyor

ÜNİVERSİTE HAYATININ 4 YILINI 4 GÜNDE SİMÜLE EDEN KARİYER ETKİNLİĞİ OKUL, BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDE!

BÜYAK markasının en köklü etkinliği olan ve 9.su düzenlenecek OKUL bu sene "Başarıda İstikrar İzleri"ni işliyor. İstikrarı korumanın kalıcı başarıdaki önemli rolünü sektöründe uzun zamandır lider olan şirketlerin üst düzey yöneticilerinden dinleyeceğiz.

Tankut Turnaoğlu (P&G CEO), Ömer Aras (Finansbank CEO), Tansu Yeğen (Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı), Pelin Diştaş Yaşaroğlu (Doğan Medya Holding Kanal D Genel Müdürü), Süha Taşpolatoğlu (Abdi İbrahim CEO), Murat Kansu (Microsoft Genel Müdürü) OKUL etkinliğinin konuşmacıları olarak belirlendi.

Etkinliğin ilk gününde çeşitli şirketlerle interaktif oyun gerçekleşecek. İkinci günde ise öğrenciler  mini stajlarla "Unilever, Arçelik, Finansbank, Abdi İbrahim, P&G,Bosch, Samsung, Sahibinden.com, Trendyol, Kanal D ve Microsoft" şirketlerini gezecekler.

Üçüncü gün gerçekleşecek vaka analizi eğitiminin ardından, öğrenciler öğrendiklerini vaka analizi yarışmasında uygulayacak.

Etkinliğe veda niteliğinde olan son gün kişisel gelişim alanında yetkin konuşmacılar tarafından verilen seminerlerle öğrencileri "OKUL'15"ten mezuniyete hazırlıyoruz.. Sonrasında gerçekleşecek "sürpriz aktivite" ise her sene "OKUL"un en sevilen kısmı oluyor.

OKUL, Türkiye'nin dört bir yanındaki 40'ı aşkın üniversiteden gelecek olan 170 öğrenciye kariyer ve kişisel gelişim alanında çok büyük bir fırsat sunuyor.