Abone Ol

Okan Bayülgen'in yeni çıtırı Berrak Tüzünataç'tan aşk itirafları!

Berrak Tüzünataç, ünlü şovmen Okan Bayülgen'le aşk yaşadığı iddialarına 'umursamaz' yanıtlar verdi. "Bu haberleri olağan ve sıradan buluyorum"

Okan Bayülgen'in yeni çıtırı Berrak Tüzünataç'tan aşk itirafları!

Görünen köy kılavuz istemez ki!

Türkiye'nin en genç televizyonu Kanal 1'de 'Aldatanlar' programını sunan Berrak Tüzünataç, Bayülgen aşkıyla ilgili söylentileri soruyla cevapladı: Neyi anlatayım? Görünmüyor mu her şey?.

Son günlerde Okan Bayülgen'in çektiği Hotiç fotoğrafları ve Bayülgen'le aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Berrak Tüzünataç, ünlü şovmenle birlikte olduğunu 'üstü kapalı' da olsa itiraf etti: "Bir şeylerin anlatılmasına gerek var mı? Görünmüyor mu her şey?" 'Organize İşler' ve 'Beyza'nın Kadınları' filmlerinde rol alan ve oyunculukta kariyer yapmak isteyen Tüzünataç, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı...

* Üniversitede işletmeyi seçip oyunculukta ve fotomodellikte karar kılmak nasıl bir yol hikayesidir?
Fotomodellik kariyerim yok, düşünmüyorum da zaten. İlk profesyonel fotomodelliğim Hotiç'le oldu. Oyunculukla ilgili bir şeyler yapmak niyetindeydim hep. Ailemin bana kendi kararlarımı verme lüksü ancak onların istediği şeyleri okuduktan sonra olacağı için; önce işletmeye yazıldım. Okulu bitirmek üzereyim...

* Ailenizle mi yaşıyorsunuz İstanbul'da?
Ya, ailemden neden bahsedeyim, meşhur olan benim. Ailem isteseydi onlar da meşhur olurdu. Onlar, haklarında bir şey bilinsin istemiyorlar ki...

YALNIZ YAŞAMAYI İSTİYORDUM
* O zaman şöyle sorayım; yalnız mı yaşıyorsunuz? 22 yaşında ve kendi parasını kazanan bir genç kadın olarak nasıl bir hayatınız var?
Kasım ayında 22 oluyorum ve 1.5 yıldır yalnız yaşıyorum. Ben zaten çok istiyordum bunu. Biraz gıcık yanları var tabii. Banka ile uğraş, kira yatır filan. Ama tatlı yanı da var; tek başınasınız. Gayet mutluyum.

* Berrak Tüzünataç adını ilk kez Volkan Büyükhanlı beraberliği ile duyduk. Magazin dergilerine, paparazzi programlarına konu oldunuz...
Doğaldır, sevgilimdi!

* Bu duruma alışma süreciniz nasıl geçti? Haber olmaktan rahatsızlık duydunuz mu?
Eski ilişkimle ilgili konuşmak istemiyorum çok fazla. Bizim birlikteliğimiz onun iş hayatına girmesiyle duyuldu. Rahatsız edecek bir şey yazılmıyordu o zamanlar. Şimdi yazılıyor. Anladığım kadarıyla mesleki seçimimden sonra bu çıktı. "Bu işi seçiyorsan çekeceksin!" hali var herkeste. Daha önce çok saldırgan bir şey yazılmıyordu.

OYUNCULUK DERSLERİ ALIYORUM
* Oyunculukta kariyer yapmaya başladıktan sonra daha eleştirel bir gözle mi izlenmeye başladınız?
Bu işi yapan herkesin yaşadığı bazı şeyler var. Yakınmanın da alemi yok. Yeni olduğum için zamanla bunu kontrol etmenin yollarını bulacağıma inanıyorum.

* Oyunculuğunuzu geliştirmek için ne yapıyorsunuz?
Özel dersler alıyorum. Başka cazip şeyler gelmesine rağmen kariyerimi bunun üzerine kurmaya çalışıyorum.

* Başka cazip şeyler derken...
Mesela fotomodellik... Farklı bir keyif ama ben kariyerimi bu yolda götürmeyeceğim. Ben istediğim şeyi yapmak istiyorum; oyunculuk. Ayrıca oyunculuğun da bir gücü olduğuna inanıyorum. İnsanda 'varsa var' olan bir şey. Bana biraz vakit verirlerse bir şeylerin görüleceğine inanıyorum. Birdenbire bir sürü şey olamaz zaten. Henüz kısa bir zaman geçti. Her şeyin yerine oturacağına inanıyorum.

İZLEYEMİYORUM
* BKM'nin workshop'larına katılmışsınız. Oyunculuk sevginiz bu sayede mi başladı?
Bir tane workshop'a katıldım ama ilk oyunculuk tecrübemi BKM'nin 'Organize İşler'i ile yaşadım.

* 'Organize İşler' ve 'Beyza'nın Kadınları' filmleri, 'Ödünç Hayatlar' dizisi... Peş peşe projelerde rol aldınız. Her seferinde bir adım daha iyiye gittiniz mi?
Kendimi izlemeyi sevmiyorum, kendimi çok beğenmiyorum. Karnıma ağrılar giriyor, kanalı değiştiresim geliyor. Ama benimle çalışan kimseyi mutsuz etmediğimi biliyorum.

* Hotiç'in yeni yüzü oldunuz. Çekimleri Okan Bayülgen gerçekleştirdi. Önceden tanışıyor muydunuz?
Evet, tanıyordum.

* Fotoğraflarınızı Okan Bey'in çekeceğini öğrendiğinizde, "Tamam, kesin, dedikodular çıkar hakkımızda şimdi" dediniz mi? Okan Bey'in çapkınlığı meşhur!
Çok düşünmedim açıkçası. Hesapladığım bir şey değildi. Bilmiyorum.

ANLATMAYA GEREK VAR MI?
* Birkaç haftadır birlikte olduğunuza dair haberler çıkıyor
. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bu haberleri olağan ve sıradan buluyorum.

* Peki gerçeği yansıtıyorlar mı?
Bir şeylerin anlatılmasına gerek var mı? Görünmüyor mu her şey?

* Görünen köy kılavuz istemez yani...
Yani... Görünen köy kılavuz istemez. Neyi anlatayım?

* Aynı dili konuşmak diye bir şey vardır. Çekimler sırasında sizin aranızda böyle bir uyum oldu mu?
Resimlere bakın, siz karar verin. O uyum yakalanmış mı yakalanmamış mı? (gülüyor)

*
Erkek kılığında pozlar vermişsiniz. Berrak Tüzünataç'tan nasıl bir erkek çıkar?
Çok eğlendim erkek halimle. Erkek gibi giriyordum stüdyoya; "Nerede bakiiim, Brezilyalı kızlar varmış burada" diye! Çok keyifliydi. Erkek olsaydım da yine kendim gibi olurdum. Karakter değişmeyecekti, cinsiyet değişecekti sonuçta.

Kendimi güzel bulmuyorum

* Genç ve güzel olunca fark edilmemek imkansız. Ama her nimetin bir külfeti vardır derler. Sizin durumunuz nedir?
Bu endam ne açıdan nimet, ne açıdan külfet oldu size? "Güzellik başa bela" demek saçma olur. Avantajlı bir şey tabii ki. Ben kendimi güzel bulmuyorum ama güzel bulunuyorum.

* Güzelliğiniz hayatınızı kolaylaştırıyor mu?
Kısmen. Getirisi de var, götürüsü de!

* Güzelliğinizi övenlere "Artık başka cümleler kurun" diyor musunuz?
Ben kendimi hiçbir zaman öyle anormal fiziksel özelliklere sahip görmedim. Öyle hissetmiyorum, öyleymişim gibi de yaşamıyorum. Zaten ben bunun üstüne çok gitmiyorum. Benim için çok değeri yok. Çok güzel olmayan insana da güzel deniyor. Çok zeki olmayan insana da zeki deniyor. Artık estetik var, operasyon var, herkes güzel olabiliyor. Dolayısıyla güzellik çok yatırım yapılacak bir şey değil!

* Siz yeteneğinize mi yatırım yapıyorsunuz?
Evet. Tabii ki...

* 1984 Yalova doğumlu.

* Tesadüf eseri, bir arkadaşının fotoğraf çekimi sırasında fotoğrafçı Zeynep Abidin Ağgül tarafından keşfedilmiş.

* Koç Lisesi mezunu.

* İlk kez, 17 yaşındayken tanıştığı işletmeci Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı aşkla magazin basınının gündemine girdi.

* Bebek'te oturuyor.

* Okan Bayülgen ile birlikte!

Sabah/Günaydın