Abone Ol

Okan Bayülgen etleri tokatlayan Nusret’i yerin dibine soktu

Oyuncu ve sunucu Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında eleştirdi. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen, "Yahu ölü hayvanlara vurulur mu, niye tokatlıyorsun?" diye sordu. Bayülgen eleştirilerine, "Terbiyesizlik" dedi.

Okan Bayülgen etleri tokatlayan Nusret’i yerin dibine soktu

Bayülgen ayrıca medyaya seslenerek, "Buradan basına söylüyorum, bunların kazandıkları parayı övmeyin. Böyle bir aptallığa artık prim vermeyin" ifadelerini kullandı. Bayülgen, "Hemen bu aptalca modadan geri dönelim!" çağrısında bulundu.

Bayülgen programında şunları kaydetti:

"Bu topraklarda yetişen insan düşen ekmeği yerden alıp öpüp başına koyarak kaldırır. Hayvana da tokat atmaz! Hatta hayvanı burdan kesip bıçakla öbürünün ağzına atmaz. Böyle bir şey yok terbiyesizlik! Bunlar bakıyorlar ki, et lokantalarının sahipleri; o tokatlıyor bu tokatlıyor. Sadece bir tanesi değil hepsi tokatlıyor. Kasabımızda bile bir gelenek var.

"Yahu ölü hayvanlara vurulur mu, niye tokatlıyorsun? Ne hale geldik? Bunların kazandıkları paraları övmeyin. Böyle bir aptallığa artık prim vermeyin. Sadece Nusret değil hepsi, hemen bu aptalca modadan geri dönelim!"

İşte o video...