Abone Ol

Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı!

Bazı dersler vardır kimse okumak istemez. Biyoloji de bu dersler arasında gösterilebilir. Biyologlar ve biyoloji öğretmenleri alınmasın ama durum maalesef böyle. Hatta öyle ki, Hollanda'da bir biyoloji öğretmeni sınıfta soyunmak zorunda kaldı.

Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı!

BBC 'den Yusuf Özkan'ın haberine göre Hollanda'nın batısındaki Hazerswoude kasabasındaki bir ortaöğretim okulunda biyoloji öğretmenliği yapan Debby Heerkens, okul müdürüyle bir kutu çikolatasına iddiaya girdi. Öğretmen biyoloji dersinde öğrencilerin karşısında soyunacak ve bunu filme alıp video paylaşım sitesi YouTube'a yükleyecekti. İddia ise bunun ne kadar ilgi göreceğiyle ilgiliydi. Okul müdürü, bu videonun 8 bin 500'den fazla izlenmeyeceğini savunuyordu. Öğretmen Debby Heerkens ise, en az 10 bin izleyiciye ulaşacağını iddia etti.

Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı! - Resim: 1

Heerkens, bu iddiaya girdikten sonra, Groenehart Rijnwoude Okulu orta bölümü 1. sınıf biyoloji dersine girdi. Bir öğrencinin sırasının üzerine çıkan Debby Heerkens, öğrencilerin şaşkın bakışları arasında soyunmaya başladı. Ancak kadın öğretmenin giysilerinin altından iç çamaşırı yerine, vücudu saran ve üzerinde kemikler, iç organları ve kasların göründüğü bir kıyafet vardı.

Öğretmenin soyunduğu sınıfta patlama yaşandı! - Resim: 2