Abone Ol

Öğrencileriyle seks yaparken kız arkadaşını da dahil etti

California eyaletinde bir İngilizce öğretmeni, 10 yıllık süreçte en az iki öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

Öğrencileriyle seks yaparken kız arkadaşını da dahil etti

ABD’de sıradan bir vaka haline gelen öğretmen-öğrenci hikâyelerine boyut atlatacak olay. California eyaletinde bir İngilizce öğretmeni, 10 yıllık süreçte en az iki öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla gözaltına alındı. Pacheco Lisesi'nde İngilizce ve drama dersleri veren Gary Bettencourt'un aynı okulda ücretli öğretmen olarak çalışan kız arkadaşı Devyn Egan da, sevgilisinin kurbanlarından en az biriyle birlikte olmakla suçlanınca iş oldukça garip bir hâle büründü.

Öğrencileriyle seks yaparken kız arkadaşını da dahil etti - Resim: 1ABD'de evli bir öğretmen öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken yakalandı

New York Daily News'ün haberine göre; Bettencourt, 12 yıl önce şimdilerde 27 yaşında olan bir kız öğrencisiyle ilişki yaşamaya başladı. Polis Şefi Ray Reyna Jr, Bettencourt'un adı açıklanmayan öğrencisiyle iki yıl kadar birlikte olduğunu belirtti.

40 yaşındaki öğretmenin diğer ilişkisinin ise geçen yıl başladığı ve öğrencisi geçtiğimiz yıl Haziran ayında mezun olana kadar sürdüğü öğrenildi. Bettencourt'un 22 yaşındaki sevgilisi Egan’ın da söz konusu öğrenciyle ilişki yaşadığı öne sürüldü.

Öğrencileriyle seks yaparken kız arkadaşını da dahil etti - Resim: 2Üniversite kütüphanesinde internet karşılığı seks!

AYNI OKULDA ÖĞRENCİYDİ

Devyn Egan’ın, Bettencourt’un çalıştığı Pacheco Lisesi’nden mezun olduğu belirtilirken, ikili arasındaki ilişkinin Egan’ın öğrenci olduğu dönemde başlayıp başlamadığı ise bilinmiyor.

Bettencourt, bir meslektaşı tarafından uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla şikâyet edilince geçtiğimiz Eylül ayında ücretli izne çıkarılmıştı. Gelecek hafta ise görevine son verilmesi bekleniyor.

Olayı araştırmak üzere Adalet Bakanlığı’nın Los Banos bölgesindeki polise destek verdiği açıklandı. Bakanlık, çiftin sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı.