Abone Ol

Oğlak burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Oğlak burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları..

Oğlak burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Oğlak burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları..

Oğlak ve oğlak yükselenler 2016’da hayatlarına anlam ve değer katan konuların üzerine eğilme ve kendi gelişimlerini başka kültürler, bilgi birikimlerini değerlendirerek, paylaşarak, yayınlayarak, uzak yolculuklarla gerçekleştirebilirler.

Hayatlarına dair kendilerini kısıtlayan konularla ilgili kendilerini sorguluyor ve şimdiye kadar ki zihinsel, düşünsel veya ruhsal birikimlerini değerlendiriyor olacaklar.

Oğlaklar kendilerini oluşturan değerler konusunda krizlerle birlikte duygusal zorluklar yaşıyorlar. Çevrelerinde olan biten konusunda kaybettikleri kontrol sonucunda kendilerini çektiler ve içlerine döndüler. Başkaları üzerindeki yoğun bağlılık yaratma konusunda zorluk çekmiş olabilirler. Kendilerini ve organize etmek istedikleri durumlarda müdahale edememiş olabilirler.

Kendileriyle ilgili, kabullendikleri durumlarla ilgili inandıkları yönde paylaşımlarda daha rahat olacakları bunun için çaba gösterecekleri ve kendilerini güçlü görecekleri konumlar elde edecekler. Kendilerine ve gelişim göstermek istedikleri konulara olan inançları kuvvetleniyor. Bakış açılarında, yaşamlarıyla ilgili amaçlarında değişimleri yaşayacaklar. Öğretmenlik, hukuksal konularda girişimler, yüksek eğitim, uzak yolculuklarla mutlu olabilirler. Kendilerini güçlü hissedebilirler. Başkaları için ilham kaynağı, çalışma dürtüsü yaratacakları gibi kendilerini detaylarla uğraşacak ve ustalaşacakları konularda yetiştirecek kişilerle birlikte olabilirler.

Oğlaklar kendileriyle ilgili amaçlar hedefler belirlerken, hayatlarında istemedikleri, güven duymadıkları yapıların değişmesi konusunda kendilerine dönük öncelikler belirleyecekler. Başkalarının oluşturduğu şartlardan ziyade kendi istedikleri sınırları koymak, önemsedikleri amaçları belirlemek, alışkın oldukları organize etme isteklerini başka alanlara yönlendirmek konusunda istek duyacaklardır. Bu konuda yakın çevrelerinden bekledikleri ilişkilerde hayal kırıklıkları olabilir. Yakın çevrelerine kendi istedikleri sınırı koymayı uygun bulabilirler. İfade ettikleri düşünceler veya fikirler yakın çevrelerinde yanlış yerlere çekilebilir. Bu konuda dikkat etmeleri gerekir.

Eylül sonrasında iş ve toplumsal hayatlarında kendilerine prestij getirecek konumlar için anlaşmalar yapabilirler. Toplum içersindeki konumlarını ilişkiler aracılığıyla faal hale getirebilirler. Önemli projelerle uğraşmayı tercih edebilirler. Bu konularla ilgili girişimleri amaçları onları evlerindeki veya yaşamlarını devam ettirdikleri şartlardan farklı durumlarla karşılaşmalarına sebep olabilir.