Abone Ol

Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan neden ayrıldı?

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinden ayrılma kararı almıştı. Yeşilçay, 8 Şubat'ta ekrana gelen Paramparça 52. bölümünde son rolünü oynadı.

Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan neden ayrıldı?

Seyirciler şu sıralar ''Nurgül Yeşilçay neden ayrıldı?'' ve ''paramparça gülseren diziden ayrılıyor mu?'' sorularını araştırıyor.

Paramparça dizisi ile sevenleriyle buluşan Nurgül Yeşilçay, diziden ayrılma kararı büyük şaşkınlık yaratmıştı. Bir süredir suskunluğunu koruyan Yeşilçay, sette yaşadığı sorunlardan dolayı mı diziden ayrıldı?

İşte; Nurgül Yeşilçay'ın Paramparça dizisinden ayrılma nedeni!

Nurgül Yeşilçay: Dinlenmek istiyorum!

Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan neden ayrıldı? - Resim: 1Nurgül Yeşilçay son kez Paramparça'da

Paramparça dizisinde canlandırdığı Gülseren karakteri ile birlikte herkesin sevgisini kazanan Nurgül Yeşilçay, diziden ayrıldıktan sonra yeni bir projeye dahil olmak istemediğini açıkladı. Kendisine sık sık dizi teklifleri gelen ve bu teklifleri reddeden Nurgül Yeşilçay'ın tatilde olduğu ve dinlenmek istediği ifade edildi.

Tatilin tadını doyasıya çıkardığını ifade eden Nurgül Yeşilçay, Paramparça'nın iyi ki bittiğini, bu durumdan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Nurgül Yeşilçay'ın sık sık Paramparça için göndermelerde bulunması ise herkeste büyük şaşkınlık yarattı. Başarılı oyuncunun hayranları ise bir an önce Nurgül Yeşilçay'ın yeni bir projede yer almasını istiyor.

Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan neden ayrıldı? - Resim: 2Erkan Petekkaya: Nurgül Yeşilçay’la o sahnede öpüşmedik

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Ünlü ve başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, 26 Mart 1976 tarihinde, Afyonkarahisar’da doğdu.

Ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamlayan Yeşilçay, 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde “Bahar Karadağ” rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman'la beraber “Mumya Firarda” filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz'un yönettiği “Asmalı Konak” dizisinin devam filmi olan “Asmalı Konak-Hayat”ta Özcan Deniz'le başrolü paylaştı.

Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan neden ayrıldı? - Resim: 3Nurgül Yeşilçay, pozlarıyla Instagram'ı salladı!

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Aynı yıl Hande Ataizi ile “Melekler Adası” dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004'te evlendi. Hamileliğinin son ayında “Melekler Adası” dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi.

Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan neden ayrıldı? - Resim: 4Nurgül Yeşilçay fotoğrafları

Yine 2004'te beş yönetmenin yönettiği “Anlat İstanbul” filminde “Saliha” karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda yayınlanan “Belalı Baldız” dizisinde rol aldı. 2006'da Cem Özer'le “Sen Olmasaydın” adlı tiyatro oyununda rol aldı.

2006 yılının eylül ayında Fatih Akın'ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği “Yaşamın Kıyısında” isimli filmin çekimlerine başladı. Ayten Öztürk adlı lezbiyen Türk kızını canlandırdığı film 2007'de 60. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarıştı ve En iyi Senaryo ödülünü kazandı.

2007'de “Ezo Gelin” dizisinde “Ezo Gelin”i canlandırdı. Ortadoğu'nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31. Uluslararası Kahire Film Festivali'nde başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg'in yaptığı ana jüride yer aldı.

2011'in şubat ayında Cem Özer'den boşandı. Ocak 2010'da yayınlanmaya başlayan “Aşk ve Ceza” isimli dizide Murat Yıldırım'la başrolü paylaştı. 2011'de dizi sona erdi. Aynı yıl içerisinde yayınlanmaya başlayan “Sensiz Olmaz” adlı dizinin başrolünde yer aldı.

Baş rollerini Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan ile paylaştığı Paramparça dizisinde rol aldı. Ancak geçtiğimiz günlerde şok bir kararla sevilen oyuncu diziden ayrıldı.