Abone Ol

Nur Yerlitaş'tan geri dönüşü şerefine balkon konuşması

İşte Benim Stilim 6. sezon 08 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümünde Hakan Akkaya 6 sene aynı jüriyle başladıklarını söyledi. Nur Yerlitaş geri dönüşünün şerefine balkon konuşması yaptı.

Nur Yerlitaş'tan balkon konuşması

Nur Yerlitaş dinlendiği süre zarfında neler yaptığını anlattı. Daha sonra sosyal medya takipçilerine seslendi ve kendisine özlemlerini dile getiren herkese teşekkür etti. Kendisininde programı çok özlediğini dile getiren Nur Yerlitaş çok heyecanlı ve meraklı olduğunu dile getirdi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Nur Yerlitaş'tan geri dönüşü şerefine balkon konuşması - Resim: 1İşte Benim Stilim yarışmacısı Fatma Bahar Candan kimdir? Nihal Candan'ın kardeşi..

YARIŞMACILAR: Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın