Abone Ol

Nur Yerlitaş: Hadise'den milyonlarca defa özür diliyorum

Şarkıcı Hadise, bir televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğini söyleyen modacı Nur Yerlitaş'a çok kızmış ve "Benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştı. Bizden özür dilesin" demişti...

Olay sonrası bugün Kanal D'deki '2. Sayfa'ya telefonla bağlanan Yerlitaş, "Hastalığımdan yaptım, binlerce kez özür dilerim" dedi.

Şarkıcı Hadise, geçen gün, annesinin intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen modacı Nur Yerlitaş için çıkıp canlı yayında özür dilesin dedi.

Olay sonrası Kanal D'deki 2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Nur Yerlitaş, herkesten özür diledi.

"HADİSE'DEN BİN KERE ÖZÜR DİLERİM"

Hadise'nin "Canlı yayında bağlanıp benim özelimi anlattı aynı şekilde tüm Türkiye'nin önünde benden özür dilesin" açıklamasının ardından programa telefonla bağlanan Nur Yerlitaş, şunları söyledi:

"Benim yengem o hastanede ameliyat oldu. O hastanenin sahibi de benim çok yakın arkadaşımdı. Gece 2'de Hadise'nin annesi için 'Başka bir hastanede ama oraya gelmek istiyorlar' diye aradım. Sonra hallettiler. Ben 3 hafta sonra başka bir kanalın yayına bağlanıp anlattım.

Sizi tüm şerefimle temin ederim neden yaptım niye yaptım bilmiyorum. Ben bir buçuk sene kansermişim. O konuşmaları falan hiç hatırlamıyorum. Hadise'den tekrar özür dilerim, bin kerede dilerim söz konusu annedir. "

BENİM ÖZELİMİ KİMSE CANLI YAYINDA ANLATAMAZ"

Hadise, önceki gün Nur Yerlitaş için, "Kendisini tanımıyorum, sadece bir iki defa karşılaştım. Kaldı ki benim özelimi kimse canlı yayında anlatamaz. Nasıl ki canlı yayına bağlanıp benim özelimi Türkiye'ye anlattı, aynı şekilde canlı yayına bağlanıp tüm Türkiye önünde özür dilerse affederim" demişti.

Modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi konulmuş ve ameliyat olmuştu.