Abone Ol

NTV Spor ve Lig Tv'den tarihi derbi protestosu

NTV Spor ve Lig TV’den tarihi protesto! Abdi İpekçi’de oynanacak olan serinin dördüncü maçını canlı anlatacak spikerler, yalnızca basit kelimeler kullanacaklar.

NTV Spor ve Lig Tv'den tarihi derbi protestosu

Galatasaray Odebank ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide yaşanan şiddet olaylarının ardından yayıncı kuruluşlar NTV Spor ve Lig TV tarihi bir protestoya hazırlanıyor.

Yarı final serisinin Ülker Arena’da oynanan ilk iki maçında taraflı anlatım yapmakla itham edilen duayen spiker Murat Murathanoğlu, Abdi İpekçi’de oynanan serinin üçüncü maçında yoğun tepkilere ve fiziki şiddete de maruz kalmıştı.

Murat Murathanoğlu’nun devre arasında tekme ve yumrukla darp edilmesinin ardından harekete geçen NTV Spor ve Lig TV yönetimi, yine Abdi İpekçi Arena’da oynanacak olan serinin dördüncü maçını ortaklaşa protesto etme kararı aldı.

Lig TV ve NTV Spor’un 31 Mayıs Salı günü (yarın) saat 20:00’dan itibaren ortak yayınlayacağı maçta görev alacak spikerler, müsabakayı herhangi bir yorum katmadan yalnızca basit kelimelerle anlatacaklar. Yarınki müsabakayı canlı anlatacak olan spiker-yorumcu ikilisinin yalnızca, “2 sayı, 3 sayı, faul, mola, serbest atış, hatalı yürüme, oyuncu değişikliği” gibi temel terimleri kullanacağı öğrenildi.

SALDIRIYI POLİS ÖNLEDİ

Maç sırasında yaşanan tribün olayları sebebiyle anlatımı sık sık stüdyoya bırakmak isteyen Murat Murathanoğlu, devre arasında tuvalete gittiği esnada da saldırı tehlikesi atlatmıştı.

Murat Murathanoğlu’na saldıran taraftarlar, güvenlik güçlerinin araya girmesi ile olay yerinden uzaklaştırılmışlardı.

vatan