Abone Ol

Sofia Vergara: Sizce benim normal yollardan çocuğum olur mu?

Geçtiğimiz yılın son ayında uzun süredir birlikte olduğu aktör Joe Manganiello ile evlenen Sofia Vergara bir çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi.

Normal yoldan çocuğum olmaz ki

Vergara The Edit dergisine verdiği röportajda "Kocam benden dört yaş daha genç. Birlikteliğimizden bir çocuğumuz olsun istiyor. Aslında bu beni korkutmuyor ama bu normal yoldan olabilir mi sizce" diye konuştu.

Modern Family dizisinin yıldızı 43 yaşında olduğu için doğal yollardan çocuk sahibi olma ihtimalinin düşük olduğunu itiraf etti.

SOFİA VERGARA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sofia Vergara: Sizce benim normal yollardan çocuğum olur mu? - Resim: 1Sofia Vergara kiminle evlendi?

Vergara, kocası Joe Manganiello ile birlikte bir çocuk sahibi olmak için neler yapabileceklerini araştırdıklarını da sözlerine ekledi.

Vergara, oğlu Manolo ve kocası Manganiello'nun bu pozunu "iki aşkım" notuyla soslam medyada paylaştı.

Şu an 23 yaşında olan ilk çouğu Manolo'yu dünyaya getirdiğinde 20 yaşında olan Kolombiya asıllı Vergara "Çevremde yaşıtım olan ve küçük çocuklarını büyütmeye çalışan arkadaşlarım var.

Sofia Vergara: Sizce benim normal yollardan çocuğum olur mu? - Resim: 242'lik Sofia Vergara'dan bikini şov

ABD'de kadınlar anneliği erteliyor. Ama Latin Amerika'da durum böyle değil. Kolombiya'da yaşıtım birçok kadın benim oğlum Manolo'ya yakın yaşlarda bir ya da birkaç çocuğu sahip" diye konuştu.

Sofia Vergara, bir süre önce eski nişanlısı Nick Loeb ile birlikte olduğu sırada dondurulan embriyolar yüzünden mahkemelik olmuştu. Loeb, güzel oyuncudan ayrıldıktan sonra embriyoların bir taşıyıcı anneye yerleştirilmesini istemişti. Sofia Vergara da bu isteği karşı çıkmıştı. Eski nişanlıların embriyo davası hala devam ediyor.