Abone Ol

Nolur Ayrılalım 3. yeni bölümde aşk gerçek mi olacak?

FOX TV'nin yeni dizisi Nolur Ayrılalım dikkatleri üzerine çekiyor. Nolur Ayrılalım dizisinin 3. yeni bölümünde Azize ve Turgay Ulaş ile ilgili planlarına devam ederken; Azize ve Ulaş arasındaki aşk oyunu gerçeğe mi dönüşecek?

Nolur Ayrılalım 3. yeni bölümde aşk gerçek mi olacak?

Nolur Ayrılalım hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yayınladığı günden itibaren izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizinin 3. bölümünde de heyecan dorukta. İşte Nolur Ayrılalım son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı..

N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

NOLUR AYRILALIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nolur Ayrılalım operasyonu başladı!! Peki, herşey Turgay Atalay’ın planladığı gibi mi gidiyor? Tabii ki hayır, çünkü Esas Kızımız Azize korkuyor. Ya Ulaş ona gerçekten aşık olursa ya hemencecik kendini kaptırırsa? Esas Oğlanımız Ulaş’ın ise derdi başkadır; ya Azize ile de ayrılırlarsa günün birinde? Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider hayatının aşkını bulursa? O zaman ne yapmak lazım? Azize ile hiç sevgili olmamak lazım! Ancak, hiçbir şey düşündükleri gibi gitmez!

Çünkü, ne Azize’de Turgay’a karşı koyabilecek güç vardır ne de Ulaş’da Azize’den uzak durabilecek metanet.Nadir Erciyeslinin tehditleri yüzünden Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz’un ise patronu olan Yusuf isimli “hanzo betonla” derdi büyüktür. Zira, bu birbirine tamamen zıt iki karakterin uyum içinde çalışması mümkün değildir. Fakat, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir! Azize, Ulaş ile birlikte vakit geçirmekten yavaş yavaş keyif almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay’ı delirtmeye devam etmektedir! Tüm bu yaşanan karmaşa ise Azize’nin çok önemli bir şeyi unutmasına sebep olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin güzel gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına bomba gibi düşecektir o Halim isimli bela!

NOLUR AYRILALIM 3. BÖLÜM FRAGMANI:

hürriyet