Abone Ol

Nöbetçi veterinere tecavüzde şok detay: O profesörün ortağı..

Ankara’da hayvan hastanesinde yaşandığı iddia edilen cinsel saldırıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Nöbetçi veterinere tecavüzde şok detay: O profesörün ortağı..

Prof. Dr. H.B.’nin cinsel saldırısına uğradığını öne süren Ç.B.’nin polis merkezindeki ifadesinde, saldırıya uğradıktan sonra saat 01.30 sıralarında uyandığını, karşısında gördüğü S.D.’ye, “abi ne oldu?” diye sorduğu, S.D.’nin de, “Aranızda bir şeyler yaşanmış. Birazcık daha kendine gel öyle konuşalım” yanıtını verdiğini söyledi.

Belirli aralıklarla kendisinden geçerek bayıldığını belirten Ç.B.’nin, sabah kendisine geldiğinde H.B. tarafından kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği S.D.’den ise, “Bir şey yapmamış. Bana öyle söyledi. Ben geldiğimde sen odada yatıyordun, mutfakta değildin” yanıtını aldığını ifadesinde ayrıntısı ile anlattı.

Kliniğin ortağı S.D., ifadesinde, olayın yaşandığı gün H.B. tarafından aranması üzerine kliniğe geldiğini ve Ç.B.’nin de H.B.’nin ayakta duramayacak kadar alkollü olduklarını ve onlara yardım ettiğini söylemişti.

Milliyet'te yer alan habere göre, mağdur Ç.B. ise polis merkezinde verdiği ifadesinde, “Saat 01.30 sıralarıydı. Üzerim giyinikti. Pantolonumun üzerimde olduğunu gördüm ve başka bir odadaydım. Odada veteriner hekim ve ortağı olan S.D. vardı. ‘Abi ne oldu?’ dedim. ‘Aranızda bir şeyler yaşanmış, birazcık daha kendine gel öyle konuşalım” yanıtını verdiğini belirtti. Daha sonra belirli aralıklarla kendisinden geçerek bayıldığını söyleyen Ç.B., sabah uyandığında da S.D.’ye yaşananları anlattı.

H.B.’nin kendisine akşam cinsel saldırıda bulunduğunu S.D.’ye söyleyen Ç.B., bu kez gece verilen yanıttan farklı bir yanıtla karşılaştı. Ç.B., ifadesinde, “Uyandığımda gözümde bulanıklık ve baş dönmesi vardı. Kafamda ve sırtımda ağrılar vardı. S.D. klinikte bulunuyordu. Ben, ‘S. abi, H. hoca bana cinsel saldırıda bulundu’ dedim. O da, ‘Bir şey yapmamış bana öyle söyledi. Ben geldiğimde sen odada yatıyordun. Mutfakta değildin” yanıtını verdiğini söyledi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Tecavüze uğradığını iddia eden genç veteriner, S.D.’den de olayın ardından gerekli yerlere bilgi vermediği ve kendisini ailesine ulaştırmadığı gerekçesiyle şikâyetçi oldu.

(MİLLİYET - PAŞA ALYURT)