Abone Ol

No: 309'un başrollerinden veda

Medyafaresi.com Özel Haberi - Fox TV dizisi No: 309'un başrol oyuncuları böyle veda etti.

No: 309'un başrollerinden veda

Burcu Kılıçarslan / Medyafaresi.com - Fox dizisi No: 309 bu akşam 65. bölümü ile final yapıyor.

Gold Film imzalı No: 309'un başrol oyuncuları Furkan Palalı ile Demet Özdemir diziye veda mesajı yayınladı.

Demet Özdemir Instagram hesabından diziye böyle veda etti:

#hoşçakalno309 ❤️

No: 309'un başrollerinden veda - Resim: 1

Furkan Palalı da Instagram hesabından şu notu ve fotoğrafı paylaşarak diziye veda etti:

No: 309'un başrollerinden veda - Resim: 2

"Bir yolculuğun sonuna geldik. Güzel geçen bir yolculuğun bitmesi bir son değil yeni ve başka güzel yolların başlangıcıdır. Bu yolculuğu güzelleştiren siz degerli seyircilerimize özel teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bizimle güldünüz, bizimle ağladınız. Kendimizi hiç yalnız, eksik hissetmedik. Varolun.

Projenin gizli kahramanları; Hocam Hasan Tolga Pulat; Çokça güldük bazen kızdık ama iki kardeş oluverdik. Onur Sarıhan, onun kadrajında filizlendi, büyüdü ve sizlerin sevgisini kazandı. Gözüne, aklına sağlık. Kamera arkası canım ekibim 65 bölüm nazımı çektiğiniz için, emeğiniz için minnettarım.

Onur Sarıhan'ın baş mimarları, 'Lord' lakabının yaratıcıları Asli ve Banu Zengin kardeşler; 65 bölüm, her hafta yüz sayfayı böyle heyecanlı yazmak her babayiğidin harcı degil, kaleminizle yarattığınız dünya için ayrıca teşekkür ediyorum.

Canim partnerim, yol arkadasim Demet Özdemir, seninle aynı gemide yol aldığım için çok mutluyum. Yanımda ufacık kalıyordun belki ama nasıl da devleşiyordun her sahnede... Partnerim olduğun için gurur duyuyorum; emeğine, yüreğine sağlık.

Ustam Sumru Abla, 2.annem Özlem Abla, enerji kaynağım Sevinç, tatli kadın babaanneciğim Nurşim abla, can abim Suat Sungur, dert ortaklarim Fatma ve Gökçe mizahın adresi Cihan, Beyti , güler yüzleriyle; Pelin, Ceren,Dilek İrem, Özlem ve Selen,Eda güzel adamlar Fatih ve Murat, Onur Sarıhan'ın rol modeli dayım Ünal Silver, miniklerimiz Ömrüm, Ela, Erdem, Kayı, ikizler az birlikte olsak da bize renk katan Tuğçe ve usta Erdal Özyağcılar ve tabii ki bir hayali gerçeğe dönüştüren Faruk Turgut ,bütün Gold Yapım ve kurgu-miksaj ekibi hepinize teşekkürler... Bu projeyi sizlerle paylaşmak benim için bir ONUR'du... HOŞÇAKAL NO: 309"