Abone Ol

No: 309 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi No: 309 düzn akşam ekrana gelen son bölüm ardından 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

No: 309 yeni bölümünde neler olacak?

No: 309'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Doktor Onur ve Pelinsu'nun çabaları işe yarayınca Onur ile Lale'nin arası açılır. Ancak aileler araya girince herşey yoluna girmeye başlar.

Ailelerin araya girmesi ile birlikte tekrardan barışan çiftin samimi anları ise izleyenleri şimdiden heyecanlandırmışa benziyor. No: 309 16. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

No: 309 son bölümünde, Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..