Abone Ol

Nihal'in kardeşi Bahar Candan ilk günden kavga çıkardı

Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan seksi kıyafetiyle İşte Benim Stilim'in ilk bölümüne damgasını vurdu. Diğer yarışmacılarla arasında gerginlik yaşandı.

Bahar Candan ilk günden kavga çıkardı

İşte Benim Stilim 6. Sezon 08 Şubat 2016 Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümünde Meral Avcı, Bahar Candan'ın çok güzel bir kız olduğunu ve gerçek hayatta bu kıyafetlerle nereye gittiğini sordu. Bahar, Meral'in gittiği her yere gidebileceğini ve konseptine uygun olarak bu kombini yaptığını söyledi.

Yağmur Taktaş, Bahar'ı oyun karakteri olarak çok beğendiğini söyleyince Meral buna itiraz etti ve Yağmur ile Bahar'ın arası iyi olduğu için eleştirmediğini iddia edince gerginlik yaşandı. Meral daha sonra Nihal ile Yağmur'un sürekli yanyana olduklarını ve sürekli birbirilerini övdüklerini söyledi.

Yağmur ise beğenip beğenmeyeceğinin kendi fikri olduğunu ve konseptleri yargılamanın doğru olmadığını söyledi.

Nihal'in kardeşi Bahar Candan ilk günden kavga çıkardı - Resim: 1İşte Benim Stilim yarışmacısı Fatma Bahar Candan kimdir? Nihal Candan'ın kardeşi..

Selay Topçuoğlu ise Bahar'ın hareketlerinden sadece bir hayal kahramanı olabileceğini çünkü ciddiyetsiz olduğunu söyledi. Bahar ise resmi olması gerektiği bir durum olmadığını, sadece ses tonu daha kalın olduğu için Selay'ın kendisinden daha resmi olmadığını söyledi. Selay ise davranışlardan bahsettiğini, Bahar'ın güzel bir çizgide devam ettiğini söyledi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
YARIŞMACILAR: Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın