Abone Ol

Netflix 4 kadına tecavüzle suçlanan oyuncuyu kovdu

The Ranch isimli komedide oynayan oyuncu hakkında 2000'li yılların başlarında dört kadına tecavüz ettiğine yönelik bazı iddialar vardı. Netflix, Kevin Spacey'in ardından Danny Masterson'ı da kovma kararı aldı.

Netflix 4 kadına tecavüzle suçlanan oyuncuyu kovdu

The Ranch isimli komedide oynayan oyuncu hakkında 2000'li yılların başlarında dört kadına tecavüz ettiğine yönelik bazı iddialar vardı. Hatta LAPD ve savcılığın hakkında açtığı soruşturma devam ediyor.

Netflix de bugün bir açıklama yayınlayarak aktörle olan bağını kopardığını ve pazartesi gününün setteki son iş günü olduğunu duyurdu.

Ashton Kutcher ile birlikte başrolü paylaşan Masterson'ın karakteri The Ranch'ten çıkarılacak. Gelecek yılın başlarında dizinin çekimlerine onsuz devam edilecek.

Ancak The Ranch, 15 Aralık'ta ikinci sezonunun ikinci yarısıyla ekrana gelmeye hazırlanıyor ve şimdiden üçüncü sezon çekimlerine başlamıştı. Dolayısıyla Jameson karakteri üçüncü sezonun ilk birkaç bölümünden sonra diziden çıkacak.

Kısa bir süre önce aktörü suçlayan kişilerden birisi Netflix yöneticilerinden Andy Yaetman ile yüzleşmiş ve Yaetman diğer yöneticilrin oyuncunun suçlu olduğuna inanmadığını belirtmişti.

Ardından Netflix'ten yöneticinin yorumlarının özensiz ve bilgi sahibi olmadan yapıldığına yönelik bir basın açıklaması gelmişti. Hatta platformun The Ranch'i iptal etmesi için online imza kampanyası 40,000 imzaya yaklaşmıştı.

Netflix'in verdiği kararın ardından Masterson da bir basın açıklaması yayınladı. Suçlamaları başından beri reddeden aktör karardan dolayı duyduğu hayal kırıklığını belirterek ismini temize çıkartacağını açıkladı. 15 yıl önce bu suçlamaların araştırılıp bir sonuca varmadığını da açıklamasına ekledi.