Abone Ol

Neslihan Doğrusöz kimdir? İşte Benim Stilim Neslihan kaç yaşında?

Neslihan Doğrusöz, İşte Benim Stilim’e Müslüm Gürses taklidiyle damga vurdu.

Neslihan Doğrusöz kimdir? İşte Benim Stilim Neslihan kaç yaşında?

Yarışmaya daha sonradan dahil olan başarılı yarışmacı jürinin beğenisini kazandı. Neslihan Doğrusöz’ün özel hayatı merak konusu oldu. Peki, iddialı tarzıyla dikkat çeken Neslihan Doğrusöz kimdir? Kaç yaşındadır?
Neslihan Doğrusöz, İşte Benim Stilim'e ilk kez 91. Bölümde podyuma çıktı. 170 cm boyunda olan iddialı yarışmacının 2005 yılından bu yana moda ile ilgilendiğini dile getirmesi diğer yarışmacıların gözünü korkuttu. 10 yıldan bu yana moda sektöründe bulunan Neslihan, mesleğine son derece düşkün olduğunu ifade ediyor. Mesleğe bağlılığını “tutku” kelimesiyle tanımlayan İşte Benim Stilim yarışmacısı, vücudundaki dövmelerde fotoğraflarında dikkat çekiyor.

Neslihan Doğrusöz, 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Yarışmacı sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Neslihan Doğrusöz İnstagram hesabından sık sık fotoğraf paylaşımlarında bulunuyor. 2005 yılından bugüne moda ile ilgilenen Neslihan Doğrusöz, bu konuda danışmanlık yapmaktadır. Marie Claire, Elle, Vogue gibi birçok önemli dergide görev alan Neslihan Doğrusöz, reklam çekimlerinde, moda ve kapak çekimlerinde styling danışmanlığı yapıyor.
Hürriyet