Abone Ol

Nejat İşler artık yatakta skor peşinde koşmuyor

Bir süredir Bodrum'da yaşayan ve oyunculuğu bırakan Nejat İşler özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Nejat İşler artık yatakta skor peşinde koşmuyor

Nejat İşler (46), Esquire dergisine şunları söyledi: Uzun zamandır hayatımda kimse yok. Ve gerçekten birini istiyorum. Biriyle vakit geçirmenin daha önemli olduğu bir dönemdeyim. artık amaç skor değilç.

‘SEVGİLİ CANLISI DEĞİLİM’

Nejat İşler, 2014’te ölümden dönmüş, iyileşince Bodrum’a yerleşmişti. 46 yaşındaki oyuncu Esquire dergisine röportaj verdi. “İlişkilere ve kadınlara artık nasıl bakıyorsunuz?” sorusuna “Ne zaman yatağa koşarız diye bakmıyorum. Zaten uzun zamandır hayatımda kimse yok.

Sevgili canlısı değilim. Yalnızlığımla barışım. Şımarık kadınlarla uğraşamam. Çok yorucular. Güzel vakit geçirelim yeter, başka bir şey istemem” yanıtını verdi.

Nejat İşler artık yatakta skor peşinde koşmuyor - Resim: 1

EVLİLİK OLABİLİR

Nejat İşler şöyle konuştu: “Çocukluğumdan beri etrafım kadınlarla dolu. Onların arasında kendimi iyi hissederim. Beni korur ve kollarlar. Galiba annelik duygularını tetikliyorum. Evliliğe gelince; birisi gelip ikna edebilirse olabilir. O defteri tamamen kapatmadım”

Nejat İşler sık sık doktor kontrolünden geçtiğini de söyledi.

Nejat işler’in başrolü Yiğit Özşener, Hande Doğandemir ve Merve Çağıran’la paylaştığı ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ 16 Mart’ta vizyona girecek.