Abone Ol

Nedim Şener ve Ahmet Şık birbirine girdi!

Ergenekon davasında birlikte tutuklanıp, koğuş arkadaşlığı yapan Nedim Şener ile Ahmet Şık sosyal medyada birbirine girdi.

Nedim Şener ve Ahmet Şık birbirine girdi!

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Nedim Şener'in 5 günlük erin müebbet almasıyla ilgili sözleri üzerine Ahmet Şık'tan cevap geldi.

Nedim Şener programda "15 Temmuz darbe girişiminde 5 günlük er olması fark etmez, ya da görev gereği gitmiş dahi olsa darbeye kalkışmıştır. Boğaz Köprüsü'nde bir er, komutanı tarafından kafasına sıkılıp öldürüldü. Şehit oldu. Neden? Halka ateş etmediği için. Ben o şehit olan askerle, diğerlerini nasıl ayıracağım? Diğer erler darbeye kalkışmış." dedi.

Şener'in bu sözlerine CHP, HDP ve İYİ Parti vekillerinden tepki geldi.

Ahmet Şık Twitter'dan Nedim Şener'e "Kimin masum ya da suçlu olduğunu ayıracak olan, aklını kininin esiri eden sen değilsin.Cemaatçi hakim savcılar gibi menfaatlerini hukukun üstünlüğüne çiğneten değil de bağımsız, tarafsız ve hukuk normlarıyla soruşturma yürüten bir yargı olsaydı eğer, sen de toptancılık yapmazdın." yazdı.

Nedim Şener ise "Aklını kinin ve nefretinin esiri edip pkk yerine ‘devlete terörist’, Fetö’ye ‘cemaat’, 15 Temmuz’a ‘kontrollü darbe’ demeseydin seninle konuşacak bir şeylerimiz olurdu." diyerek cevap verdi.

Nedim Şener ve Ahmet Şık birbirine girdi! - Resim: 1

Nedim Şener ve Ahmet Şık birbirine girdi! - Resim: 2