Abone Ol

Nazlı Kayaaslan kimdir?

TV8'deki Bu Tarz Benim yarışmasında sakinliği ve güzelliğiyle dikkat çeken Nazlı Sultan Yayla bu kez bilinmeyen hayat hikayesiyle izleyenleri duygulandırdı.

Nazlı Kayaaslan kimdir?

Nazlı Sultan: Vücudumdaki dövmelerin en özeli..

Medyafaresi'nin özel haberine göre Nazlı Sultan bugünkü bölümde, soyadını kullanmak istemediğini, kızlık soyadı Kayaaslan'ı kullanacağını açıkladı.. Öykü Serter sebebini sorunca Nazlı Sultan'ın son bir yılda yaşadığı dramatik gelişmeler ortaya çıktı.

Geçen Şubat ayında kocasıyla evleri ayıran ve 3 yaşındaki kızı Beren'le yalnız bir hayatı seçen Nazlı Sultan Yayla, Kasım ayında boşanma davasının sonuçlandığını söyledi.. Nazlı Sultan, geçtiğimiz günlerde ise babaannesini kaybetttiğini, annesinin kızı Beren'i alarak Konya'ya gittiğini ve bir süredir çocuğunu dahi göremediğini açıkladı.

Öykü Serter bu itiraflar üzerine şaşkına döndü.. "Nasıl olur, hiç belli etmiyor ama için kan ağlıyor" dedi. Nazlı Sultan Kayaaslan ise yarışmayı çok ciddiye aldığını ve o yüzden sessiz sakin yarışmaya devam ettiğini söyledi. Seksi yarışmacının yaşadığı olaylar, jüriyi de dağıttı. İvana Sert Nazlı Sultan'a güçlü olmasını ve hayatın zorluklarının üstesinden kızıyla birlikte gelebileceğini söyleyip moral verdi.