Abone Ol

Nazan Kesal'dan Hande Erçel'e destek

Nazan Kesal bir takipçisinin yazdığı ''Ciddi anlamda yeteneksiz Hande Erçel'le oynamayı nasıl kabul edersiniz?'' yorumuna ''Bugüne dek mükemmel ötesi oyuncularla oynadığımı kim fısıldadı kulağınıza? Size sormalıydım belki de Hande'yle oynayıp oynamayacağımı'' yanıtını verdi.

Nazan Kesal'dan Hande Erçel'e destek

Son olarak 'Fazilet Hanım ve Kızları' adlı dizide izlediğimiz oyuncu Nazan Kesal, TRT'nin 15 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan 'Halka' dizisiyle ekrana iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

'Halka'da Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat'la aynı kadroda yer alan Nazan Kesal, geçen günlerde Instagram'dan bir takipçisinin yazdığı ''Ciddi anlamda yeteneksiz Hande Erçel'le oynamayı nasıl kabul edersiniz?'' sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bugüne kadar mükemmel ötesi oyuncularla oynadığımı kim fısıldadı kulağınıza? Size sormalıydım belki de Hande'yle oynayıp oynamayacağımı. Böyle bir cümleyi yazma cesaretini nasıl buluyorsunuz kendinizde? Beğenmediniz mi? İzlemezsiniz olur biter. :)"

İŞTE O YORUMLAR:

Nazan Kesal'dan Hande Erçel'e destek - Resim: 1

Hande Erçel'in başrolünü Tolgahan Sayışman ile paylaştığı 'Siyah İnci' erken final yapınca dizinin başarısızlığı Hande Erçel'e bağlanmıştı.

Bazı Instagram hesapları Hande Erçel'in bir türlü ağlayamadığı, bayılamadığı, olaylar karşısında tepki veremediği sahneleri paylaşıp ağır yorumlar yapmıştı.