Abone Ol

NATO tatbikatında Atatürk ve Erdoğan skandalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Norveç'te NATO koordinesinde tatbikat yapan 40 Türk askerini çektiklerini belirterek, "Dün Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar. Burada Atatürk'ün resmi ve şahsımın ismi var. Hedefte bunlar.” Dedi.

NATO tatbikatında Atatürk ve Erdoğan skandalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Norveç'te NATO koordinesinde tatbikat yapan 40 Türk askerini çektiklerini belirterek, "Dün Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar. Burada Atatürk'ün resmi ve şahsımın ismi var. Hedefte bunlar.

Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB'den sorumlu bakanımız Kanada yolundaydılar. Bizi aradılar böyle durum var. Bu tatbikat NATO tatbikatı. 40 askerimiz var, bunları çekme kararı verdik çekiyoruz dediler. Böyle bir ittifak olamaz" diye konuştu.

Partisinin il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Norveç’te düzenlenen NATO tatbikatında yaşanan bir skandalı aktardı. NATO koordinesinde gerçekleşen tatbikatta bulunan 40 Türk askerini çektiklerini belirten Erdoğan, “Dün Norveç’te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar.

Burada Atatürk’ün resmi ve şahsımın ismi var. Hedefte bunlar. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB’den sorumlu bakanımız Kanada yolundaydılar. Bizi aradılar böyle durum var. Bu tatbikat NATO tatbikatı. 40 askerimiz var, bunları çekme kararı verdik çekiyoruz dediler. Böyle bir ittifak olamaz” diye konuştu