Abone Ol

Naşide Göktürk'e hatıra albümü

90’lı yıllarda adını duyuran ve bir süredir kemoterapi tedavisi gören Göktürk’e Sezen Aksu ve Şehrazat gibi isimler destek verdi. Şarkıcı, albümünde Ahmet Kaya klasiği ‘Ağladıkça’yı da söyleyecek

Naşide Göktürk'e hatıra albümü

Akciğer ve pankreas kanserine yakalanan şarkıcı Naşide Göktürk, sevenlerine hatıra bırakmak için yeni albüm çalışmasına başladı. 1990’lı yıllarda, ‘Yüreğim Rehin’ ve ‘Sakın Ha’ şarkılarıyla adından söz ettiren 50 yaşındaki şarkıcı için ünlü isimler de yeni albümünde destek veriyor.

Dördüncü evrede

Kemoterapi tedavisi gören ve hastalığının dördüncü evresinde olmasına rağmen albüm çalışmasına başlayan Göktürk’e, ilk olarak Sezen Aksu, Niran Ünsal ve Gülten Kaya’dan destek geldi. Göktürk’ün hastalığıyla yakından ilgilenen Aksu, ‘Aramıza Yollar’ şarkısını Göktürk’e verdi.

Kendi şarkıları da var

Bütün geliri Göktürk’e bırakılacak albüm için Aksu, Kral Grubu’nun medya sponsoru olacağını açıkladı. Albümün ilk klibini de hiçbir ücret talep etmeden Yekta Özbilen çekecek.

Nü Müzik’ten çıkacak yeni albüm için stüdyoya giren Göktürk, Niran Ünsal’dan ‘Nasip Değilmiş’, Ahmet Kaya’nın, ‘Ağladıkça’, Kadir Tupucu’dan, ‘Dinle’ ve Şehrazat’tan ise ‘Tanıma’ şarkılarını seslendirecek. Göktürk, albümde ayrıca kendi bestesi olan, ‘Yüreğim Rehin’ ve ‘Galiba’ parçalarını da söyleyecek.

Akciğer ve pankreas kanserine yakalanan Naşide Göktürk, sevenlerine hatıra bırakmak için albüm çalışmasına başladı. (Milliyet)