Abone Ol

Nagehan Alçı'ya vicdanınız nasıl rahat ediyor? dedi gözaltına alındı!

Yandaş gazetecilerden Nagehan Alçı'nın hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu piyanist Nazlı Işıldak'ın polis zoruyla götürüldüğü karakolda verdiği ifade ortaya çıktı...

Nagehan Alçı'ya vicdanınız nasıl rahat ediyor? dedi gözaltına alındı!

Yandaş gazetecilerden Nagehan Alçı'nın hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu piyanist Nazlı Işıldak'ın polis zoruyla götürüldüğü karakolda verdiği ifade ortaya çıktı.

İfadesine göre Nazlı Işıldak, Alçı'ya, "Bank Asya'dan krediyle alarak oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" dedi. Bunun üzerine Alçı, Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu.

Yurt gazetesinden Mehmet Bozkurt'un haberine göre olay öğlen 12 sıralarında Etiler'deki bir kahve dükkanında gerçekleşti.

Işıldak kahve aldığı sırada arkasında bekleyen kişinin Nagehan Alçı olduğunu görünce Ergenekon ve Balyoz sürecinde televizyon ekranlarında ve yazılarında toplumu yanlış yönlendirdiğini söyledi. Alçı bunun üzerine bir şey söylemeyerek kahvesini alarak dükkandan çıktı.

Daha sonra Işıldak'ın yanına Alçı'nın polis koruması gelerek kimliğini istedi ve neden bunları söylediğini sordu. Işıldak da, vatandaşlık görevi gereği Alçı'yı eleştirdiğini söyledi. Bunun üzerine koruma polisi de Işıldak'ın yanından ayrıldı. Işıldak arkadaşının yanına oturduktan bir süre sonra polisler olay yerine gelerek Işıldak ve arkadaşını polis merkezine götürdü.

Alçı'nın şikayetçi olduğu Işıldak götürüldüğü polis merkezinde olayla ilgili şunları söyledi, "Kahve alırken televizyon ekranlarından tanıdığım Nagehan Alçı Kütahyalı isimli şahsı gördüm. Kendisine, Ergenekon ve Balyoz sürecinde toplumu yanlış yönlendirdiğini, yapmış olduğu konuşmalardan dolayı birçok insanın mağdur olduğunu, gerçek darbecilerin desteklediği Fetullahçı Örgütten olduğunu, bu örgüt yüzünden yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini, Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" şeklinde eleştirdiğini söyledi. Işıldak Alçı'ya tehdit ve hakaret içerikli herhangi bir şey demediğini de belirtti.


Işıldak'ın avukatı Ümit Kaplan ise, Alçı'nın göz önünde bir isim olduğunu övgüye olduğu kadar eleştiriye de açık olması gerektiğini söyledi.

Nazlı Işıldak hakkında çıkan haberlerde konunun çarpıtıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı, "Ülkesini çok seven ve onun için çalışan bir yurttaş, bir sanatçı ve bir öğretmen olarak milletimize söylenen yalanlara tahammülüm kalmamıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de ülkemin değerlerinin ve aydınlık Türkiye’nin koruyucusu ve savunucusu olmaya devam edeceğim" dedi.

Nagehan Alçı şikayetçi olduğu Işıldak'la ilgili bir gazeteye yaptığı açıklamada, "Biz bu insanların haksız davalarla, kumpas davalarla mağduriyetlerine kaç yıldır sahip çıkmaya çalışıyoruz. Onlar ise ellerinde güç olsa bizi idam edecekler. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

MİLLİYET BÖYLE GÖRDÜ

Nagehan Alçı’nın yazarı olduğu Milliyet gazetesi ise olayı birinci sayfadan gördü. Gazete olayla ilgili “Nagehan Alçı’ya çirkin saldırı” başlığını kullanırken şu ifadelere yer verdi:

“Milliyet yazarı Nagehan Alçı dün Etiler’de bir kafede Nazlı Işıldak isimli kadının tacizine ve saldırısına uğradı. Kasada sıra bekleyen Alçı’ya artan dozda hakaret, küfür ve tehditler savuran piyano öğretmeni Işıldak’ın, Alçı’nın şikayeti üzerine karakola götürülerek ifadesi alındı.”

Nagehan Alçı'ya vicdanınız nasıl rahat ediyor? dedi gözaltına alındı! - Resim: 1

Kaynak: OdaTv