Abone Ol

Nadide Sultan: Evlilik cinsel ilişkiyi öldürmüyor!

Uzun zamandır piyasalardan uzak kalan Nadide Sultan verdiği röportaj evliliğinden bahsetti. Ünlü şarkıcı "Evliliğin cinsel ilişkiyi öldürmediğini söyledi.

Nadide Sultan: Evlilik cinsel ilişkiyi öldürmüyor!

Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, Posta gazetesine verdiği röportajda yönetmen eşi Hakan Yonat ile evliliğinden bahsetti. Sultan, evlilik cinsel ilişkiyi aşkı öldürüyor sorusuna, "Öyle bir şey yok! Bence tam aksi. 3 yıldır hergün yeniden aşık oluyorum kocama" dedi.

"EŞİMLE FACEBOOK'TAN GÖRÜŞMEYE BAŞLAMIŞTIK"

Üç yıldır yönetmen Hakan Yonat ile evli olan Nadide Sultan evliliğin cinsel ilişkiyi öldürmediğini söyledi. Eşiyle tanışmasını ile şöyle anlattı: Bizim hikayemiz 20 yıl önceye dayanıyor. Hep bir elektriklenme vardı aramızda. Ama bir türlü bir şeyler yaşanamıyordu. Sonra neredeyse 10 yıl hiç görüşmediğimiz bir zaman dilimi oldu. Bir gün beni Facebook'tan ekledi. Görüşmeye başladık. O yüzden Instagram'ı çok sevsem de favori sosyal medya hesabım Facebook!

NADİDE SULTAN: ESKİSİ GİBİ MAGAZİN KADINI OLMAK İSTEMİYORUM

Nadide Sultan'a, "Eskiye nazaran magazinden uzak duruyor gibisiniz. Bilinçli bir tercih mi? Yoksa yaşla beraber duruldunuz mu?" sorusuna, "Doğal bir gidişat oldu. Konserlerim dışında ortalarda olmayı sevmiyorum. Eskisi kadar 'çok magazin kadını' olmaktan hoşlanmıyorum." dedi.