Abone Ol

'Müşterimi çalıyor' dedi, rakibinin kapısına işedi!

İzmir'de eski çalışanının kendisine rakip olup müşterilerini çaldığını iddia eden patron, öfkesini sıra dışı bir yöntemle ortaya koyunca karakolluk oldu.

'Müşterimi çalıyor' dedi, rakibinin kapısına işedi!

İddiaya göre; bir güzellik salonunun sahibi olan M.K., daha önce yanında çalışan Alsancak Devlet Hastanesi'nde görev yapan acil servis doktoru Sibel Ulusan'a ait güzellik merkezine gitti. Bir süre kapı önünde bekleyen M.K., ardından kimsenin bulunmadığı iş hanının koridorunda pantolonunu indirerek işyerinin kapısına çişini yaptı ve reklam panosunu söktü.

Tatilden dönünce şok oldu
Merdivenlerden inerken, kendisini görüntüleyen güvenlik kamerasını fark eden M.K., kameranın kablosunu da kopardıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Bayram tatilinin ardından işyerine giden Sibel Ulusan, gördükleri karşısında şaşkına döndü. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Ulusan, asıl büyük şoku ise o zaman yaşadı. Eski patronunun yaptıklarını gören Ulusan, soluğu karakolda aldı. İfadesinde, 5 ay önce kendisine işyerini açtığını söyleyen Ulusan, "Bu şahısa rakip olduğum için beni tabip odasına sahte isimlerle şikayet etti. Şimdi son olarak da bunu yaptı. Kamera belden altını çektiği için, kapıya çişini yaptığını bacak hareketlerinden anladım. Bu olaydan dolayı can güvenliğimden endişe ediyorum" dedi. Olayın ardından ifadesine başvurulan M.K. ise işyerinin kapısına çişini yapmadığını, sadece müşterilerini çaldığı için sinirlenip reklam panosunu ve güvenlik kamerası kablosunu kopardığını öne sürdü.