Abone Ol

Mustafa Sandal Hürriyet'e ateş püskürdü: Yok artık!

Mustafa Sandal hakkında çıkan aşk iddialarına daha fazla dayanamadı ve olay açıklamalar yaptı

Mustafa Sandal Hürriyet'e ateş püskürdü: Yok artık!

Hürriyet Magazin Konseyi bu hafta Mustafa Sandal'ın özel hayatını masaya yatırınca ünlü şarkıcı Instagram hesabından ateş püskürdü.

Mustafa Sandal'ın boşanmasının ardından çıkan magazinde çıkan aşk dedikodularını masaya yatıran Hürriyet magazin konseyi, Sandal'ın Londra'da genç bir müzisyenle görülmesini "kafaları karıştırdı" diye verince olan oldu.

Mustafa Sandal, bu sene Hürriyet'in sponsor olduğu Altın Kelebek ödüllerine tepki göstererek çekilmişti.

Paylaşımında bunu hatırlatan Mustafa Sandal, "Konuşmayacaktım ama İstanbul'a dönünce okuduklarım ve sevenlerimin isteği üzerine buyurun size açıklama!

Tüm bunlar "tören adının başında" sponsor firmanız olduğu ve ismimizin dünyada görülmemiş bir şekilde ticari firmanın sitesinde "bedavadan" kullanılması sebebiyle ödül töreni adaylığınızdan çekildiğim için mi? Hani ben çekildikten 1 gün sonra "Göz kapağını aldırdı" yalanını yazıp aklınızca intikam aldığınız gibi!

Sevgili Hürriyet magazin ekibi, 24 yıllık Mustafa Sandal markasına böyle mi zarar vereceğinizi düşünüyorsunuz? Yok artık! Sanatçıları ayakta tutan en önemli değer; müziğini alkışlayanların verdiği güçtür, bunu bir yere yazın.

Kalemini kullanıp "Sen misin törenimize gelmeyen al sana algı operasyonu" diyenlerin devri çoktan geçti.

Biri elinde telefon kanal kanal gezmiş, biri paylaşım yapmış da benim yanımdaymış, yok bir başkası mail attı demiş... Tamam eğlendiniz ama iş hakarete varınca "Yeter" demek zorundayım!

Serel'le müzik konuştuğumu, aranjelerini beğenip Londra'da kimlerle çalıştığını öğrenmek istediğim için görüştüğümü, Hürriyet muhabirine yazılı olarak açıkladım. Şu sayfanızı hazırlamadan önce kendi sitenize bakın ve okuyun ne demişim! Tabi bir de başlığına bakın, açıklamamı nasıl kaynatmışsınız ve gazeteye basmayıp web'de tutmuşsunuz bir görün!

Serel ve benle ilgili dedikodu yapanlar... Benim yanımda orada iki evladım vardı. Gencecik bir müzisyenle 1 saat müzik konuştuk. Bu mu kafa karıştırdı diye başlık atılacak durum? 1 saat boyunca müzik ve prodüksiyon konuşmamızın, benim özel hayatımla ne ilgisi var?

Tıpkı Alper Erözer, Tuğçe Kandemir ve Cem Yenel'e olduğu gibi çok yetenekli bulduğum genç kardeşimiz Serel'e de manevi desteğimi esirgemeyeceğim.

İşini düzgün yapan magazinci kardeşlerimi tenzih ederek söylüyorum; meslektaşlarımla polemik çıkararak size malzeme vermek yerine, onlara destek verdiğim için kusura bakmayın.

Sevenlerim de üzülmesin artık, biz iyi düşünelim ve iyi bakalım; 'Nasılsa günahı bulur ya her insanı! Gerisi detay olur...' yazdı.

Mustafa Sandal Hürriyet'e ateş püskürdü: Yok artık! - Resim: 1