Abone Ol

Müslümanlığı müjdeleyen İncil!!! İki bin yıllık bir İncil'de neler yazıyor?

Tam 2 bin yıllık bir İncil bulundu. İncil'e göre İsa Allah'ın değil peygamberin oğlu... Bu İncil aynı zamanda Müslümanlığı da müjdeliyor...

Müslümanlığı müjdeleyen İncil!!! İki bin yıllık bir İncil'de neler...

KKTC polisi 29 Ocak'ta otobüs terminalinde düzenlediği bir operasyonda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Sercan Çankaya ve Hilmi Höner'in çantasında Süryani alfabesiyle yazılı tarihi bir İncil ele geçirdi.

KKTC Eski Eserler İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu'nun ön incelemesinde 3 milyon TL değer biçtiği İncil'in, iki bin yıllık olduğu tahmini yapıldı ve kaybolan dördüncü St. Barnabas İncil'i olabileceği belirtildi.

HZ. MUHAMMED'İ MÜJDELİYOR

Barnabas İncil'i Hıristiyanlığın en tartışmalı konularından biri olarak kabul ediliyor. Hz. İsa döneminde yazılan tek İncil olduğuna inanılan ve 'Beşinci İncil' de denilen Barnabas İncil'inde iddiaya göre, Hz. İsa'nın, "Tanrı'nın oğlu değil peygamber olduğu" yazıyor ve Hz. Muhammed'i müjdelediğine inanılıyor.

Yazar Aydoğan Vatandaş, bir süre önce "Apokrifal" adlı kitabında dört Barnabas İncili'nden birinin Kıbrıs'tan çalındığını ve Genelkurmay Başkanlığı'nın elinde olduğuna dair iddialara yer vermiş, konu bazı gazete ve televizyonlarda haber olmuştu.