Abone Ol

Muslera'nın menajerinden ayrılık açıklaması

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın menajeri Edgar Parnas, Boca Juniors'un teklifi ile ilgili konuştu.

Muslera'nın menajerinden ayrılık açıklaması

Boca Juniors'un transferi için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera ile ilgili ilk açıklama menajeri Edgar Parnas'tan Arjantin basınına geldi.

Yıldız file bekçisinin menajeri, "Çıkan bu iddialar bizi şaşırttı ve nereden çıktığını bilmiyoruz. Galatasaray ile önemli bir kontratı var. Güney Amerika'daki kulüplerin, Fernando'nun Türkiye'den ayrılmasını sağlayacak rakamı ödeyebileceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"BOCA'DAN TEKLİF GELİRSE, BUNU GÖZ ARDI ETMEM"
Boca Juniors'un teklifi olursa değerlendirmeye alacağını da kaydeden Parnas, "Eğer Arjantin'in büyük bir kulübünden ilgi varsa, bu önemlidir ve bunu tabii ki göz arda edemem; çünkü futbolda ne olacağını bilemezsiniz. Hiçbir zaman pazarlığa karşı değilim, ancak şu anda teklif yok. Ancak zor gözüken bir konu, en azından bizim ülkelerimiz için, çünkü rakamlar çok yüksek. Sadece bonservis değil, Fernando'nun kazandığı rakamlar da büyük" diye konuştu.

"YARIN SABAH İŞLER KÖTÜLEŞİRSE, AYRILMAK İÇİN YOL ARAR"
Türkiye'deki darbe girişimi sonrası Muslera'nun ne düşündüğü sorulan menajer, "Genellikle bizim gibi ülke dışında yaşayanlar için, orada yaşananlar daha etkileyici gözüküyor. Tabii ki önemli olan insan. Fernando şu anda sakin, ancak yarın sabah işler daha kötü duruma giderse, ayrılmak için bir yol arayacaktır. Şu anda Galatasaray'ın oyuncusu ve garet iyi" dedi.

2018'e kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki kaleci, 2011/12 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı ekibin formasını giyiyor. (sporx)