Abone Ol

Murat Şar annem Hale Soygazi demişti: DNA raporu açıklandı!

Edremitli Murat Şar'ın bir televizyon kanalına katılarak bir günlük iken evlatlık verildiği ve annesinin de oyuncu Hale Soygazi olduğu yönündeki iddiaları üzerine açılan davada mahkemenin Adli Tıp Kurumu'ndan istediği DNA raporu açıklandı.

Murat Şar annem Hale Soygazi demişti: DNA raporu açıklandı!

Murat Şar katıldığı bir televizyon programında Hale Soygazi'nin çocuğu olduğunu iddia etmiş, bunun üzerine Soygazi kanala, sunuculara ve Murat Şar'a 1 liralık tazminat davası açmıştı. Mahkeme Hale Soygazi ve davalı Murat Şar'ı Adli Tıp Kurumu'na sevk ederek DNA testi yapılmasına karar vermişti. Mahkemenin talebi üzerine Hale Soygazi ile Murat Şar Adli Tıp Kurumu'na giderek DNA eşleşmesi yaptırmıştı.

HALE SOYGAZİ'NİN DNA TESTİ SONUCU BELLİ OLDU

Hale Soygazi'nin Murat Şar'ın biyolojik annesi olup olmadığını kanıtlayan DNA testi sonucu belli oldu.

Yapılan DNA incelemesi sonucu Adli Tıp Kurumu'nun raporu iki hafta önce mahkemeye ulaştı. Adli Tıp Kurumu'nun raporunda, "Murat Şar'a ait DNA profili ile annesi olduğu iddia edilen Hale Soygazi adlı şahsa ait DNA profilinin karşılaştırılması yapıldı. Elde edilen sonuçlara göre anne olduğu iddia edilen Hale Soygazi'nin biyolojik anneliği reddedilmiştir" ifadelerine yer verildi.