Abone Ol

Murat Ceylan'ın sevgilisi Lera Marchuk kimdir?

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında yıllar sonra tekrar yarışmacı olan Murat Ceylan, son zamanların konuşulan isimlerinden birisiydi. Şimdi de ilişki yaşadığı sevgilisi Lera Marchuk, merak edilen isimler arasında yerini aldı.

Murat Ceylan'ın sevgilisi Lera Marchuk kimdir?

Lera Marchuk, Ukrayna asıllı bir modeldir. Ukraynalı güzel, yaşamını Kiev'de sürdürmektedir.

Lera Marchuk, Kiev'de modellik yapmaktadır. 1.75 boya ve 80-60-89 vücut ölçülerine sahiptir. Model olarak çalışmalarını sürdürmeye devam eden Lera Marchuk, Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştığı çekici fotoğraflarla anılmaktadır.

Lera Marchuk, 2016 yılından bu yana Survivor yarışmacısı olan Murat Ceylan ile ilişki yaşamaktadır.

Peki, Lera Marchuk ile ilişki yaşayan Survivor yarışmacısı Murat Ceylan kimdir?

Murat Ceylan kimdir?

Murat Ceylan; adını Survivor yarışmasında duyurmuş, yakışıklı ve fit yarışmacılar arasında yer almıştır. Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Murat Ceylan, küçük yaşlarından beri müziğe karşı ilgi duymuştur. Bunun sonucunda 8 sene boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik eğitimi almıştır.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra Londra'ya endüstriyel tasarım okumaya giden Murat Ceylan, bir süre sonra İstanbul'a geri dönmüş ve Bilgi Üniversitesi'nde Reklamcılık bölümünü bitirmiştir.

Murat Ceylan, 2013 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve sunulan Survivor programında Gönüllüler takımında yarışmıştır. Bu yarışmayla ışığı parlayan, genç kızların gönlünde taht kuran Murat Ceylan, yarışmadan sonra da çeşitli projelerde yer almaya devam etmiştir.

2014 senesinde TV8'de yayınlanan "Para Bende" adlı programda Almeda Abazi ile birlikte yarışmıştır. Programın konseptinde her hafta başka şehir ve ülke içerisinde bulunuyorlardı.

Murat Ceylan müzik harici birçok spor dalıyla da ilgilenmektedir. Bunlardan birisi 7 yıldır profesyonel olarak ilgilendiği fitness diğeri ise at biniciliğidir. Survivor Murat, İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik de yapmaktadır.

Murat Ceylan, müziğe olan ilgisinin peşinden giderek 2016 senesinde Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde "Yeni Nesil" adında bir albüm çıkartmıştır.