Abone Ol

Müjde Ar annesine ağladı!!! Aysel Gürel son yolculuğuna uğurlandı!!!

"Akciğer kanseri" nedeniyle hayatını kaybeden Aysel Gürel bugün son yolculuğuna uğurlandı. İşte cenaze töreninde yaşananlar...

Müjde Ar annesine ağladı!!! Aysel Gürel son yolculuğuna uğurlandı!!!

Cenazeden fotoğraflar için tıklayın...

"Akciğer kanseri" nedeniyle hayatını kaybeden Aysel Gürel bugün son yolculuğuna uğurlandı..Cenazede bir çok ünlü ismin bulunduğu gözlendi. Aysel Gürel'in kızı Mehtap Ar, son saatlerinde annelerinin yanında olduklarını belirterek 'Ona bizi dünyaya getirdikleri için teşekkür ettik' dedi. Ayakta durmakta güçlük çektiği ve bir hayli üzgün olduğu gözlenen Sezen Aksu ise , 'Konuşacak durumda olsam konuşurum, gerçekten iyi değilim kusura bakmayın' diyerek kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktı. Müjde Ar ise cenazede gözyaşlarına boğuldu. Aysel Gürel'in tabutunun üzerinde pembe iki tane parlak simli gözlük, pembe taç ve yine pembe renk otriş olması dikkat çekti.

Ünlüler akın etti

Cenaze törenine Sezen Aksu, Önder Fırat, Müjde ar, Ercan Karataş, Reyhan Karaca, Jale, Niran Ünsal, Zerrin özer, Rober hatemo, İbrahim Tatlıses, Harun Kolçak, Aydemir Akbaş, Nuri Alço, Sertab Erener, Suavi, Sezen Cumhur Önal, Sibel Turnagöl, Cem Hakko, Ali Rıza Binboğa, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Zeynep Tunuslu, Tekin Akmansoy gibi ünlü isimler katıldı...Soğuk havaya rağmen Teşvikiye Cami'nin bir hayli kalabalık olduğu gözlerden kaçmadı.