Abone Ol

Muharrem İnce'yi ağlatan anneler günü sürprizi!

İnce'nin Manisa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde ise bir sürpriz vardı. Anneler Günü nedeniyle annesini ziyaret edemeyen İnce, bir anda miting sahnesinde annesini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Muharrem İnce'yi ağlatan anneler günü sürprizi!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Anneler Günü nedeniyle annesini ziyaret edemeyen İnce'yi miting meydanında bir sürpriz bekliyordu.

Mitingin sonlarına doğru mikrofonu eline alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Sayın Başkanım bugün sen büyük bir fedakarlık yaptın. Anneler Günü'nü Soma'ya ve Manisa'ya ayırdın.

Annenin yanına gitmedin, onun elini telefonda öptün, telefonda Anneler Günü'nü kutladın. Biz 3 Manisa Milletvekili, il başkanı hepimiz adına sana bir sürpriz yaptık. Bakalım beğenecek misin" dedi.

Muharrem İnce'yi ağlatan anneler günü sürprizi! - Resim: 1

Bir anda annesini ve kardeşlerini miting sahnesinde gören Muharrem İnce ise şaşkınlığını gizleyemedi. İnce, "Bak Özgür... Mazlum. Size bunun hesabını sormazsam... Akşama kadar beraberdik neden söylemediniz." diye konuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Daha sonra annesine dönen Muharrem İnce, miting meydanını göstererek, "Ana nasıl kalabalık mı?" diye sordu.

Muharrem İnce'yi ağlatan anneler günü sürprizi! - Resim: 2

TRAKTÖRÜ, GERİ GERİ YANAŞTIRMAK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR

Konuşmasında sık sık köy çocuğu olduğunu vurgulayan Muharrem İnce,köylülerin emeklilik sorunu da çözeceğini söyledi. İnce, "Köy çocuğu olarak çobanlık yapmış, tütün tarlalarında uyumuş, buğday tarlalarında ter dökmüş köylü çocuğu olarak römorklu traktörü geri geri yanaştıran köylü çocuğu olarak, ne yaparsan yap, sahte yaptın mı üstüne oturmaz o. Ama bak, köylüler anlar bir tek bunu. Traktörü römorkla geri geri yanaştırmak her babayiğidin harcı değildir. Bu kardeşiniz oralardan geliyor. Sizin evlatlarınız için çalışacağım, onlara bir öğretmen ağabey gibi hizmet edeceğim. CHP’lilerin çocukları ayrı okula gitmiyor. Bu devletin okullarında eğitimi düzelttiğimiz zaman Ak Partililerin çocukları da yararlanacak" dedi.

Muharrem İnce'yi ağlatan anneler günü sürprizi! - Resim: 3

ÜZERİME GELİRSE, KAVGANIN DA ALASINI BİLİRİM

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1993’te Ümraniye’de 39 kişinin hayatını kaybettiği çöplük patlamasını hatırlatarak, "Kim vardı o zaman, CHP vardı. CHP pisliktir, çöplüktür, hava kirliliğidir, susuzluktur" sözlerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Benim partime laf ediyor. ’Tezek’ diyor, ’pislik’ diyor. Şimdi bak. Testinin içinde ne varsa, ağzından o dökülür. Bir şey daha söyleyeyim. Bu cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk 1922’de pislikleri denize dökerek kurdu. Demek bazen deniz dalgalarla pislikleri geri götürebiliyor. Kavga etmek istemiyorum. Proje anlatmak istiyorum. Çocuklarınıza iş bulmak istiyorum. Mazotu deponuza rahat doldurun istiyorum. Ama çok fazla üzerime gelirse, kavganın da alasını bilirim. Son ana kadar bekleyeceğim. Proje anlatacağım, ama öbür taraf germek istiyorsa ona da varım. Türkiye’yi sağcı- solcu diye, Türk- Kürt, Alevi- Sünni, CHP’li- Ak Partili diye bölerseniz, dış dünyaya karşı güçlü olamazsınız. Fransa bizim dinimize laf ediyor. Sen Türkiye’ye yapılacak bir çağrıya 81 milyon olarak karşılık vereceksen, önce birleştirici bir dil kullanacaksın."

Muharrem İnce'yi ağlatan anneler günü sürprizi! - Resim: 4

ERDOĞAN’IN EMEKLİLİK DÖNEMİ OLACAK

Bu dönemin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilik dönemi olacağını belirten Muharrem İnce, "Sayın Erdoğan’ın ilk dönemi çıraklık, ikinci dönemi kalfalık, üçüncü dönemi ustalık dönemi bir de emeklilik dönemi olsun ne olacak. O da rahat yaşayacak. Emekli cumhurbaşkanı olarak huzur içinde yaşayacak. Benim derdim Erdoğan’ı indirmek değil, doları, faizi indirmek, mazot fiyatını indirmek. E bunları ben indireceksem Erdoğan da oradan iniversin bir zahmet. Bir şey olmaz. Allah’ın izni milletin isteğiyle bu iş tamamdır. Ben bunu gördüm" dedi.

Muharrem İnce, diğer programları için Kırkağaç’tan ayrıldı. dha