Abone Ol

Muharrem İnce mitinginde yağmura rağmen milyonlar..

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingi olacak" diye tanımladığı, 'Büyük İstanbul Mitingi'ne kentin dört bir yanından vatandaşlar akın akın geldi. Saat 11.25'ten itibaren miting alanı tamamen doldu.

Muharrem İnce mitinginde yağmura rağmen milyonlar..

Muharrem İnce’nin, 51 günlük seçim maratonunun 107. ve son mitinginin Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’ndaki yapıyor.

-Miting alanına Muharrem İnce’nin annesi ve eşi de geldi.

-Sağanak yağış sonrası vatandaşlara yağmurluk dağıtılmaya başlandı.

-Mitinge 1 saat kala miting alanında başlayan yağmur, kitleyi daha da coşturdu. Çalınan şarkılar eşliğinde sloganlar attılar.

Muharrem İnce bugün saat 13:00'te İstanbul Maltepe'de Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingi için vatandaşları davet etmişti.

İstanbullu vatandaşlar bu çağrıya karşılık verdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren toplu taşıma araçları kalabalıkları Maltepe miting alanına taşıyor.

Vatandaşlar Maltepe miting alanına doğru yolculuklarını dakika dakika sosyal medyada canlı yayınlıyor.

Muharrem İnce 'nin "Formalarınızı giyin, kol kola gelin" çağrısına uyan taraftarlar da formalarını giyip Maltepe 'ye doğru yola çıktı.

CANLI YAYIN

Maltepe'deki miting alanı güvenlik amacıyla polis bariyerleri ile çevrilirken, mitinge gelenler kontrol noktalarından geçerek içeriye alınacak. Alana Muharrem İnce 'nin konuşma yapacağı büyük bir platform kuruldu, kurulan ses sistemi için çelik kuleler üzerine hoparlörler yerleştirildi.

Miting alanına ayrıca cep telefonlarında sorun yaşanmaması için GSM operatörleri tarafından seyyar baz istasyonları da yerleştirildi.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Muharrem İnce mitinginde yağmura rağmen milyonlar.. - Resim: 1

Öte yandan miting nedeniyle bazı yollar saat 08.00 den itibaren trafiğe kapatıldı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden dün yapılan yazılı açıklamada "Cumartesi günü saat 13.00'deki miting için saat 08.00'dan itibaren miting bitimine kadar Turgut Özal Bulvarı (Maltepe sahil yolu) (Büyükyalı köprüsü ile Piri Reis Caddesi kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100 karayolunu kullanmaları tavsiye edildi" denildi.