Abone Ol

Müge Anlı'nın programına gelen anne baba Türkiye'yi ağlattı

Haydar ve Kadriye Diri çiftinin oğulları, babasından aldığı genel vekaletle yaşadıkları ve tek birikimleri olan apartmanlarını sattı. Yaşlı çiftin dramını Türkiye Müge Anlı'nın programında öğrendi.

Müge Anlı'nın programına gelen anne baba Türkiye'yi ağlattı

Türkiye, Müge Anlı'nın programına gelen Haydar ve Kadriye Diri çiftinin dramıyla sarsıldı. Haydar ve Kadriye Diri çifti yıllarca dişinden tırnağından arttırdığı paralarla bir apartman yaptı. Ömürleri boyunca karı koca kah pazarda lahmacun satarak, kah temizlikçilik yaparak biriktirdikleri paralarla yaptıkları ve tek varlıkları olan apartmanlarını oğullarının tuzağına düşerek bir anda kaybetti.

GENEL VEKALET ALIP ANA BABASININ EVİNİ SATTI

Diri çifti köydeyken oğulları apartmanlarına dış cephe yaptıracağını söyleyip babasından genel vekalet aldı. Aldığı vekaletle de anne ve babasının dişinden tırnağından arttırarark yaptığı ve tek birikimleri olan apartmanı sattı.

MÜTEAHHİT EVDEN ÇIKMALARINI İSTEDİ

Oğullarının tek birikimleri olan apartmanlarını sattığını duyan ve yıkılan yaşlı çift, kısa süre sonra acı bir gerçekle daha yüz yüze kaldı. Apartmanlarını satın alan müteahhit yaşlı çiftin evi en kısa süre içerisinde terk etmesini istedi.

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE EVLERİNİ GERİ İSTEDİLER

Son çare olarak Müge Anlı'ya yıkan yaşlı karı koca oğullarının paralarını kendisine geri vermesini gözyaşları içerisinde istedi.