Abone Ol

Müge Anlı'dan canlı yayında büyük gaf!

Müge Anlı, hac sırasında Fahire Kara gibi ortadan kaybolan Bekir Sevinç ile ilgili son dakika gelişmesini verirken ilginç bir gafa imza attı.

Müge Anlı'dan canlı yayında büyük gaf!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hac sırasında kaybolan 85 yaşındaki Bekir Sevinç'in ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Müge Anlı'nın aldığı bilgilere göre Bekir Sevinç hac sırasında hayatını kaybetti. 20 kişinin morgda olduğu bilgisine ulaşan Müge Anlı bu haberi verirken bir skandala imza attı. Müge Anlı, Bekir Sevinç'in bulunmasıyla ilgili en azından bu da iyi bir gelişme diyerek sunması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Bekir Sevinç’in oğlu, “Babam Bekir Sevinç, Nevşehir kafilesi olarak Kayseri Hava Limanından Hacca giden kafiledeydi. Babam gitti ama bize sadece valizi döndü” dedi.

Canlı yayında 85 yaşındaki Bekir Sevinç'in 20 kişilik morgda olduğunu söyleyen Müge Anlı skandala imza attı. Müge Anlı, bu bilgiyi aile ile paylaşırken, "Ölmüş olacak ama en azından cenazesine ulaşacaksınız" sözü damga vurdu. Bu da güzel bir gelişme diyen Müge Anlı, "Gidilecek, bakılacak inşallah onlardan birisi. Şimdi cenazesi bulunacak" dedi.