Abone Ol

Müge Anlı son dakika: Turgut Özyürek kayıp mı öldürüldü mü? 7 kez evlenen Necla işkence yaptı mı?

Müge Anlı'nın programında işlenen Turgut Özyürek olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Necla Hanım'ın torunlarıyla ilgili inceleme başlatıldı. Canlı yayında yaşanan gelişme herkeste şoke etkisi yarattı. Turgut Özyürek'e neler oldu?

Müge Anlı son dakika: Turgut Özyürek kayıp mı öldürüldü mü?

Bir ay önce kaybolan Turgut Özyürek Müge Anlı'nın programında aranıyor. Kardeşi ve eşiyle konuşan Müge Anlı, Manisa Ahmetli'den 18 Ekim tarihinde kayboldu. Kanser hastası kardeşi ağabeyini aramak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı.

Kayıp Turgut Özyürek'in 1 yıl önce evlendiği Necla Hanım'ın da daha önce 7 kez evlendiği ortaya çıktı. Aynı zamanda bu konu ile ilgili detaylar da izleyenleri ekrana kilitledi. Aynı zaman Necla Hanım ile ilgili bildiklerini anlatan vatandaşlar programa katılıp bildikleri her şeyi anlattılar.

Programa katılan bir kişi, Necla Hanım'ın arkadaşlık ettiği bir adamın daha kayıp olduğunu, onları da dolandırdığını ve çocuklara da işkence ettiğini iddia ettiler.

İŞTE MÜGE ANLI'DAKİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ.. VİDEO

Programdan her gün konu ile ilgili yeni iddialar geliyor. Edinilen son dakika bilgisine göre; Manisa Polisi, Necla Özyürek ve kızını emniyete götürdü. Aynı zamanda Necla Hanım'ın evinde inceleme başlatan polis ekipleri konu ile ilgili incelemelerini sürdürüyor. Canlı yayından gelen son dakika ayrıntıları çeşitli iddiaları güçlendirdiği yönünde.

MÜGE ANLI TURGUT ÖZYÜREK OLAYINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Necla Hanım ve kızı polis ekipleri tarafından Emniyet'e götürüldü ve Necla Hanım'ın evinde inceleme başlatıldı. Emniyet'teki sorguları devam ederken aynı zamanda kadının evinde de incelemeler yapılıyor. Canlı yayından gelen son dakika bilgisi izleyiciyi ekrana kilitlerken akıllara Turgut Özyürek'e ne oldu? sorusunu getirdi. Aynı zamanda Necla Hanım'ın torunları ile ilgili de inceleme başlatılması olayın geniş çaplı olduğunun vurgusunu da yapıyor.

Bugünkü canlı yayından gelen diğer bir iddia ise, telefona bağlanan bir kadının Necla Hanım hakkındaki iddiaları oldu. Yakın zamanda Necla Hanım'ın biriyle daha görüştüğünü ve şu anda o kişinin de kayıp olduğunu iddia eden telefondaki kadın aynı zamanda Necla Hanım'ın herkesi maddi ve manevi yönden dolandırdığını, çocuklarına ve torunlarına da çeşitli işkenceler yaptığını iddia etti.

ATV ekranlarındaki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Hayriye Özyürek, kardeşi Turgut Özyürek'ten 1 aydır haber alamadıklarını söyledi. Hayriye Özyürek, 58 yaşındaki kanser hastası kardeşi Turgut Öztürk'ün öldürülme ihtimali üzerinde durdu.

Canlı yayından gelen başka bir iddia da 35 yaşındaki bir adamın Necla Hanım ile evli olduğunu ve onun eşi olduğunu, Necla Hanım'ın borçlarını kendisinin ödeyeceğini söyledi. Necla Hanım'ın borcu olduğu mobilyacının canlı yayındaki iddiaları herkesi şoke etmeye devam ediyor. Manisa'dan gelen iddialar stüdyoda değerlendiriliyor.

KARDEŞİ, "O SENİ DOLANDIRDI" DEDİ

58 yaşındaki Turgut Özyürek Manisa Ahmetli'den 18 Ekim'de kayboldu. Hayriye Özyürek kendisinden haber alamadığı kanser hastası kardeşi Turgut Özyürek'i aramak için Müge Anlı'ya çıktı. Evini sattan Turgut Özyürek'in parayı eşine takı alarak harcadığı ortaya çıktı. Eşi daha önce 6 kez evlenen kendisi 7. kocası olan Turgut Özyürek'in kardeşi Hayriye Özyürek, kardeşinin hayatından şüphe ettiğini belirtti.

Turgut Özyürek ve eşi tartışmış bunun üzerine de eşi evden ayrılmış. Hayriye Özyürek yaşananları öğrendiğinde kardeşi Turgut Özyürek'e "karın seni dolandırdı" demiş. Bu söz sonrası Turgut Özyürek ablasının telefonlarını 20 gün boyunca açmamış. Hayriye Özyürek de bunun üzerine karakola gidip kayıp başvurusunda bulunmuş. Polisler Turgut Özyürek'in evine gittiğinde kimseyi bulamamış..

Turgut Özyürek'in 1 yıl önce evlendiği Necla Hanım Müge Anlı'ya konuştu. Müge Anlı canlı yayınında Necla Hanım'ın açıklamalarına yer verildi..

1 YIL ÖNCE EVLENDİĞİ KARISI KONUŞTU

Necla Hanım, "7 evlilik yaptım. Eşlerimden bana ne ev ne sigorta hiçbir şey kalmadı. Turgut Bey ile para ve altın için evlenmedim. Huzur bulmak için evlenmiştim o da benden beter çıktı. Yüzük, küpe, 3 tane çeyrek altın bir tane de saat alındı. Peşin 7 bin TL'ye yatak odası alınmıştı. O gidince yatağı sattım."

Necla Hanım sözlerine şöyle devam etti;

Ahmetli'de bir evi vardı. Yaşanacak bir ev değildi. Fatma diye bir kardeşi vardı. Onunla tartıştıktan sonra o evi sattı. 45 bin TL'ye evin satışını yaptı. 17 bin TL'sini bana harcadı. 8 tane bilezik aldı, onların da 4'ünü 'Borçlarım var onları ödeyeceğim' diyerek geri aldı.

Malım onlara kalmasın sana kalsın dedi. Çoluğum çocuğum yok sana kalsınlar dedi. Bunların tarlaları varmış kardeşleri tapu için imza vermiyormuş. Bunun çocuğu olmadığı için imza verseler mallar bana kalacak diye korktukları için imza vermiyorlardı..

TURGUT ÖZYÜREK'E NE OLDU?

Manisa'da 18 Ekim günü kaybolan 58 yaşındaki Turgut Özyürek, her yerde kayıp olarak aranıyor. Ağabeyinin bir türlü ortaya çıkmamasından büyük endişe duyan Hayriye Özyürek Müge Anlı'ya başvurdu.

Anlı, yaptığı araştırmada öldürüldüğü düşünülen Turgut Özyürek'in bir yıl önce Necla adlı bir kadınla evlendiğini ve bu kadının 7 kez evlendiğini ortaya çıkardı.

Yaşadığı birliktelikler nedeniyle 8'inci kocasının başına bir şey geldiği düşünülen Necla Özyürek; "Evet, 8 kere evlendim. Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez" diyerek tepki topladı.